Здравейте. Ето го и моя проблем... Миналата година по това време най-добрият ми приятел искаше от мен да сме нещо повече от приятели ... тогава аз го имах просто за приятел и.. сещате се, го отрязах.След, което в продължение на няколко месеца той се опитваше да си върнем приятелството и успя.Сега сме отново същите добри приятели, които бяхме преди.
Ето я и болезнената част.Преди няколко дена нещо прещрака в мен и не спирам да мисля за него и май,май .. става това, което не трябва Той сега си има приятелка - скоро ще правят 2 месеца.Не съм чула от него (тъй като той ми споделя почти всичко), че ще късат или че изобщо си имат проблеми.Аз също си имам приятел, ще правим 1 месец след няколко дена... но нещата с него не вървят, хич.
Не знам какво ми става напоследък... Бяхме на планина с него и с още приятели и там, като че ли се случи това Някакси го почувствах по-близък от обикновено.
Мисля, че ще е най-добре да не му казвам, защото ще рискуваме приятелството си отново.
Вие какво ще ме посъветвате?
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!