- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кока-Кола или Пепси?
COCA COLAA
Both
По принцип избирам Пепси, но и двете стават.
да наистина много пристрастява. особено охладеничка от хладилника. по 20 пъти ставам да си наливам.Първоначално написано от terrorclub
И не ви ли се надува корема от толкова?Първоначално написано от DimovB
Audio ergo sum
Аз мога да се изкажа само за тези без захар и определено пепсито без захар е гадно.![]()
Кола
не само, че се подува, ами и пърдел се получава. но се свиква. в името на лакомията.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
НЕ оригинална кола. Става ми прекалено тежко от нея.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
преди ПЕПСИ но напоследък нещо не ми харесва някак си ми ее безвкусно ии сега предпочитам КОКА - КОЛА![]()
![]()
![]()
offtopic:
neocide, пиши по-чето щото по някаква необяснима причина ме кефиш![]()
![]()
Ама внимавай, че новите правила са![]()
Grumpy old madman
Канис, признай си, че поддържаш стройната си фигура чрез МакДоналдс и Кока-кола лайт![]()
Audio ergo sum
нито едно от двете
нз как ги пиете![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
всъщност в сравнение с други продукти пия много рядко Кола. Повече бия спрайт и фанта като си купувам продукти на компанията.
Иначе - Пепси туист.
Но като цяло най-често пия или вода, или някакви натурални сокове на Пфанер (излизат изгодно от Кауфланд / Метро като си гепя някакъв по-голям пакет).
гледам има супер много разновидности и на двете коли, ама тука при нас има по 1-2 :S
определено кока кола![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Кока кола
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!