- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кока-Кола или Пепси?
Нито едно от двете.Единственото газирано което пия е бира.![]()
Кока-кола
Ама и пепси обичам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Кока-кола...не харесвам Пепсито
Koka-Kola
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Кока кола ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Пием и от двете...,нямаме претенции...,но си предпочитам водичката и чисто черно кафенце![]()
A qui
Те такова ако ми кажете защо няма в България![]()
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
e ot dvete mn qsno 4e coca cola in4e nikoe az ve4e ot 2 meseca ne piqq colaa i mi e super ;p
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
еми пепси за мен си е копирация на кола само че по-сладка и някакси гадна и с повече калорииПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
ако решите да се къпете в газирана напитка го направете с пепси!колата е по-скъпа и лепнеПървоначално написано от Regina;
![]()
В чужбина има адски много видове Кола.Има една с ванилия.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
По темата - естествено, че Кока Кола.![]()
Нито едно от двете. Тия глупости съдържат толкова консерванти, че не ми се говори. А кока-кола лайт е още по-вредна от обикновенната.
Газираното е шит обаче Пепсито ми харесва повече.
Кока Коля
Кока кола![]()
nicolepcd
По принцип пия газирано само като ходя на кино където има само продукти на пепси и си взимам кола... Харесва ми. Нямам оплакванния. Може би защото не ги пия често не правя разлика между Кока кола и Пепси кола...![]()
И двете, ахах, въпреки че ми харесват други продукти повече.
Само не е Кола Лайт, че е ебаси драйфнята. ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Кока кола. От Пепси харесвам само Туист.