- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- От какво може да е това?
Влезам си аз в един сайт и изведнъж ми изписва това -
или па нета ми се маха изведнъж и до каде него on/off пак нема да имам нетКод:File Not Found Firefox can't find the file at jar:file:///C:/Program Files/Mozilla Firefox/chrome/en-US.jar!/locale/browser-region/region.propertieswww.teenproblem.net. * Could the item have been renamed, removed, or relocated? * Is there a spelling, capitalization, or other typographical error in the address? * Do you have sufficient access permissions to the requested item?от какво може да е това?
пп - имам си скайп но немога да влизам в нета пробах и с ин и мозилата но не става![]()
пп - на БТК АДСЛ съм.
[flash(400,400)]http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=0f47990b[/flash]
Това се случва само когато влезеш в определен сайт или във всеки сайт? Ако е от един сайт, просто не влизай там повече и виж да не би firewall-a да има нещо интересно да каже по въпроса.
Ако не е от това, наистина, както каза Тянко, пробвай да преинсталираш Мозилата. А и виж какво има във въпросната директория и дали си е на мястото.
Също така - когато се случи това, отвори си Task Manager и погледни кои са процесите, които взимат най-много РАМ. Ако има такъв, който не знаеш какъв е и от къде идва, напиши тук кой точно е процеса![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Както самата грешка си казва, проблема е в софтуера.Преинсталирай, като предварително изчистиш регистри и ненужни файлове, свързани със съответния софт.
той е само при един сайт в импулсе ми излиза сас огромна графика и не мога да си го оправя хем махнах мозилата и я инсталнах отново но не става сичко е огромно и това е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()