- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога ще започне цикъла ми?
na 11 sum i spored twa :1 2 godini sled zapo4vaneto na raztewa na gurdite se poqwaq cikala.pri men minaha we4e 2 i polowina.1 vqrno li e tva? i kak da razbera koga 6te zapo4ne 6oto ako sum w daskaloto 6te stane kofti.
molq bez idiotski mneniq
Не е вярно, че след започването на разтежа на гърдите задължително трябва да ти дойде цикъла. При всяко момиче е различно. При някои идва още на 7/8 годишна възраст, на други чак на 17/18.
Ако ти дойде в училище помоли класната да те освободи и кажи защо. Тя ще те разбере, пък ако е мъж, не се срамувай, той със сигурност знае за тези женски проблеми. Не се притеснявай, като ти е за първи път няма да тече много![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Млъквай, ма! Ше има идиотски мнения ако аз решаПървоначално написано от sweetteen girl
Патка с патките!
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Туй за гърдите ... има нещо вярно, но не залагай на него.Казват, че на момичетата им идвало някъде, когато и на техните майки им е бил първия цикъл, но и това не е задължително. Не трябва да имаш притеснения, обикновено първия път само зацапва![]()
Изпадал във възторг,че те не може ли да станат и да си отидат.Той с лекота разчленявал телата,а плътта от костите отделял с помощта на изваряване.Всичко това било за него акт на любов - последния достъпен за неговата жертва...
ohh dobre 4e sam mom4e i nqmam takiva gnusni problemi xaAXIAXixa
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
+ 1 ,подкрепям напълноПървоначално написано от keiko.
бтв, подписа ти да не е цитат от Колекционера на кости? Или аз се лъжа...![]()
Първоначално написано от Jumbie483
![]()
И как да няма идиотски мнения,като темата е идиотска?![]()
Не можеш да "раэбереш" кога ще ти дойде эа пръв път.
То ако можеше,щяхме да бъдем доста по-просветлени и да сме подготвени эа всичко.Ама не е така.
Това,че гърдите ти са эапочнали да растат,не эначи,че можеш да раэбереш кога ще ти дойде първата менструация.
Може да ти дойде и на 16 даже.Може и след 2 дни да ти дойде,може след месец...абе,схвана,надявам се..
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
na men mi doide na 12 a togava oshte nqmah gardi taka che...
mackataa
Еми за жалост няма никой да ти звънне и да ти каже кога ще ти дойде![]()
Аз моя не го усетих изобщо.
А това с гърдите и цикъла е пълна измислица
тва дето си мислиш изобщо не е вярно .... ще ти дойде когато то реши![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Може и да не те изненада в училище![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
koe e gnysnoto ?Първоначално написано от HaPKoMaHqk
не можем да ти кажем кога ще ти дойде .. може и да си на училище и ще е гадно ама ... така е и изчакай има време да ти дойде и то доста .. само на 11 си
ее то и да й дойде и на даскало то първо че нема да й се изсипе като водопад и тя ще усети и ще сложи се пак нещо ако не в тях ще отиде
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
На мен ми дойде за първи път когато бях на 10Ти сигорно няма да разбереш кога ще ти дойде...То само маркира нищо друго.Не можеш да знаеш кога ще ти дойде... Така че не си пълни главата с глупости
![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Клога щи сойде ли?
Ей ся хвърлям боб да ти кажа![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ъЪъ.. на 14 декември 2008 към 19 часа вечертабъди подготвена (wait)
пхахот къде да знаем кога ще ти дойде ?
![]()
Първоначално написано от HaPKoMaHqk
![]()
GTA Stunting
Ох бъди щастлива докато още не ти е дошло!Иначе всеки месец задължения:купувай превръзки/тампони,без басейн(през лятото или ако тренираш плуване е мн кофти)и т.н.Инче,може и да си оцелила датата
Все пак да се подготви за тогава момичето.14 декември тази година към 19 часа-в този ден ще пуснем тема със въпроса дали и е дошло.
![]()
авторката да си на линия тогаваПървоначално написано от lia_k
ще ми кажеш дали съм уцелила часа че да знам дали да ходя в ясновидци
![]()
За кво ти е само пари за превразки не ти тряа
h0us3 мuSIc Is мY LiF3