- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога ще започне цикъла ми?
Аве ти като си на 11 що натисна при регистрация "Съгласен съм с условията и възрастта ми е над 13 години"![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ima sq edno deto prashtash sms na taq deto spe4eli qsnovidci prati i q pitai moje i da yceli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sq seriozno na edna i doide v daskalo 1-2 4as i ne si zamina daskalkata i vika da si hodi da se ypravq smatkata vika to ni6to mi nqma to e malkogolqma idiotka te i vikat da se maha ot daskalo tq ne6ta
apak sam 4yval 4e trq da imash 17% maznini (nz kolko e verno sigyrno nqma gram istina ama nali trq da kaja ne6to
) i si o6te na 11 sled 2-3 godinki moje i da te spoleti zavisi kak se razvivash
![]()
ne e taka po-skoro 2 g. sled kato si zapo4nala da se okosmqva6 po polovite organi i podmishnicitena men mi doide predi nqkolko meseca i beshe taka-2 g. sled kato si zapo4nah da se okosmqvam po polovite organi,4estno kazano men mi e tolkova lek 4e vednuj izleznah bez prevruzka s jult pantalon i ne mi izcapa ni6to,a puk mi e i redoven o6te ot samoto na4alo SPOKO
![]()
![]()
![]()
За кво пускате идиотски теми бе ? фани прочети малко в интернет кво чакаш друг да ти отг ?!?!?!?
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
няма кво да се притесняваш,дори да си в даскало ше имаш време да реагирашаз кво да кажа като ми дойде на морето
не бях ходила 2-3 год шот наще нямаха време и точно се навиха да тръгнат и още втория ден ми дойде ама не беше страшно така че УсПехчЕтА и Don't worry
:P
Значи, ако ти дойде в даскало, отиваш през междучасието до най-близката аптека или молиш някоя позната какичка да ти даде превръзка и животът продължава. От менструация никой не е умрял. Детска му работа.Първоначално написано от sweetteen girl
ПП Ти си уникум, не съм виждала дете на осем и половина с гърди.![]()
Don't worry, be happy!