Здравейте. Искам да попитам как се прави тази прическа?
![]()
![]()
Не энам,ама ми се струва,че с маша ще стане![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
И аз си мислех за маша. Но пък аз като съм се правила с маша изобщо не изглежда така,а става някак прекалено накъдрено. Тези къдрици тук са леко небрежно отпуснати.![]()
А кое би било по-добре - да сложа пяна преди машата или лак след това? Или може би и двете?Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
Но ми се иска да изглежда някак си по-естествено...
spored men lak sled tova
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Ако сложиш пяна преди това ще ти стане много къдрава косата ... Мисля , че лак след това ще станеАз съм се правила подобно , ама съм с къса коса и не с преса , а с малко ролки :P
Сложи лак накрая.Първоначално написано от Shiny_GiRL
И попринцип става по-къдраво с машата,эащото прекалено много я эадържаш.По-малко трябва да я эадържаш и да не опъваш косата прекалено много докато я къдриш.То по-скоро е като начупена,отколкото като накъдрена,но като гледам снимките -наистина ще стане с маша.![]()
+1Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
![]()
Суетата.Моят любим грях.
тази прическа се прави с големи ролки имам в предвид ролките се навиват по към края не се навиват до корените да кажем до средата на самия кичур после се пръсва малко лак като си с ролки и след като ги махнеш пак
No matter where you go, there they are...
И как ще стане с преса ?Първоначално написано от taamara
според мен трява да те напраиш с маша и да не слагаш нищо, то после къдравото ще спадне и ще стане нещо такова
най-вероятно и самата пострижка е важна :] успех
Слагаш бира и сушиш на посоки като мачкаш косата.![]()
Косата ми не е много дълга(малко под-раменете),но по принцип си е чуплива и понякога ми се получават такива къдрички сами. Така,че предполагам,че ще станеПървоначално написано от s3xy...
![]()
точно с преса е направено..тия извивки на косата покрай лицето не могат да се направят с маша..разрови се в сайтовете има клипчета как точно да държиш пресата за изправяне и да си начупиш косата такаМисля, че е с преса ..
Аз не си начупвам косата с преса ... направо си я къдрястават много яки къдрички
И наистина има клипове из youtube
Просто си изправяш косата, а накрая на кичура завърташ леко пресата навън или навътре, как да го обясня. ..![]()
да да знам какво имаш предвиди аз не мога да го обясня, трябва да се види..
Стигате с това "Маша и лак му е майката" , айде земете само маша и лак да видим дали ще стане..Според мен "Професионализъм му е майката
"
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Наистина фризъор му е майката,но не значи,че не е възможно да се постигне нещо подобно и в домашни условия.
Иначе аз зимата го бях докара такова няк'во.И с маша,да.Обаче не знам как навиваш кичура около машата ти.
Аз Мм...хващам кичура и го защипвам в долният край с машата,след което навивам машата около кичура...
Абе,не знам дали разбра.То и аз не мога да го обясня...
а както казаха преди мен "Преса му е майката"![]()
точно такас преса за изправяне се правят страхотни къдрички
![]()
ето как става :
Захващаш кичура (от където искаш да почва къдрицата и малко по нагоре) и обръщаш пресата на 180 градуса след това пак и пак и естествено издърпваш надолу със всяко завъртане и такапоне аз така правя
и се получават страхотни къдрички
![]()
А,да,наистина хубаво става.Обаче се получават масури,а Фер (Първоначално написано от InnchetO`bE
) на снимката е с...начупена коса.
nz ama me kefi qvno trqbva da sabiram za ma6a ;D
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми прическата ми е дълга права коса , имам и бретон който ту пускам , ту оставям къс , както ми хрумне . Къдря се на масури чат пат , но се гордея много с косата си .![]()