.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Град
    Mordor
    Мисля че няма причина да се притесняваш за телефона. Доколкото знам по себе си, а и от познати- питат те как е връзката и ако не е добре ти звънят и на ГСМ-а :P

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Цитирай Първоначално написано от oziris
    Цитирай Първоначално написано от waterflame96
    А-а... как така "кои книги сме чели"? О.о От ваканцията, въобще, любими...? Ох имам чувството, че много яко ще ме разкатаят.
    Е те не те ли разкатаха?!
    Честито!Утре ли ти е интервюто?!Книги-питате любими книги и започва да те разпитва върху тях и накрая ти казва,че не ставаш за нищо и ти затваря.......
    Аз малко бавно схващам ама наистина ли тъй правят? Мамка му имам още по - малко от час и ще се пукна от притеснение Ако питат върху есето ще е супер, но само да попитат нещо от материала и ще запецна тотално... Какво ще правя?!?

мина... интервюто... и май се прецаках... Накрая ми вика амииии пожелавам ти успех да участваш и други години независимо от резултата на тази...

Иначе какво ме питаха... искаха да им разкажа за себе си, каквиса целите ми, какво ме влече в ИТ и информатика, дали съм участвал във разни конкурси и школи (тука се прецаках щото казах че не съм) и общо взето това. Беше ужасно

Ем аз миналата година стигнах до интервю.. аз съм с ИТ и информатика (по-точно само информатика бих казала) обачее си ходя по състезания и по мат не само информатикаа и кат зеха да ми дават да решавам едни задачии... някфи кенгурута ли кфо имашеее... тей дее реших ги там послее ме питаха какво знам за Архимед за какво ми трябват парите и такива неща, другото за есето и така
    обаче мн тихо си чува нз щоо и сега като ми се обадиха да насрочат датата (за 28.09) и пак нш не се чувааа а телефона си е супер иначе а докат ми насрочат пък дататаа (май вчера чак успяха да ме хванат) към 5-6 дена се ма търсеха по GSM-a и се докато съм в час поне 10-15 пъти да са звъняли и накрая ме уцелиха вкъщи на домашния. Абе ако не бешее толкова тихо да се чува нямаше да се притеснявам толкова, а то се моля, не разбрах, не чух, какво Пожелайте ми успех за понеделник в 16
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Успех... А защо до интервю не ти ли я дадоха миналия път?

Здравейте!Аз също съм сред одобрените за интервюто .Участвам с химия,за основна стипендия.Днес сутринта домашния телефон звънна ии когато се доближих до него просто усетих,че се обаждат за насрочване на интревюто.Когато вдигнах слушалката,една много мила жена ми се представи ,попита коя смяна съм в училище и се разбрахме за утре,ден 26.09 в 9 и 30 да проведем интервюто.Разбира се,че и аз се притеснявам като вас.Надявам се,че ще успея да се концентрирам и няма да позволя на притеснението да вземе връх.Ще се радвам,ако успея да защитя кандидатурата си и постигна желаната цел.Ако не забравя,ще пиша отново във форума и ще ви разкажа,стига да съм в сила,подробности около вече проведеното тогава интервю.На тези,на които им предстои прословутото интервю пожелавам успех и стискам палци!
    '' Как искам да живея в един различен свят. Не,не ми казвай,че греша! Не ме дърпай назад! Моят път не е твоят, нека сама да вървя! Нека с риск да пропадна, поне за миг да полетя! ''

Интервюто мина току-що.Разговорът ни беше дълъг около 31 минути,което е доста време,макар че за мен беше доста кратко.
    Какво да кажа?Бях толкова развълнувана от това,че ми е даден шанс за изява,че не можех да следя мисълта си.Не казвам,че напълно зациклих,но не намерих думите,с които да се изразя.Вината ,разбира се , е моя,защото въпросите не бяха трудни и дори много по-лесни от тези,които очаквах.Отношението към мен беше страхотно.Жената,чийто глас чувах,беше много ,наистина много мила.И това,което някои казват,че се заяждат с тях едва ли не,за мен не е истина!Хората са си мн добри и си вършат работата.Отношението им е страхотно и не мисля,че са "злонамерени" или пък "озлобени".Това,че питат нещо,свързано с кандидатурата или живота ти не означава,че са лошо настроени точно към тебе.Пък дори и да са били леко изнервени,макар че аз не останах с такова впечатление,това е съвсем нормално.Да не би Вие винаги да сте спокойни?Особено с този изнервен начин на живот дълбоко се съмнявам.
    И да се върна на кандидатурата си.Смятам,че не успях да се представя на ниво.Това ,което показвах ,беше твърде малко.Но имах достатъчна възможност да се представя ,както трябва.Може би самото усещане ,че от това интервю зависи успеха ми по-нататък в конкурса,ме притесни и вероятно попречи.
    На тези,на които им предстои едно такова интервю,мога да кажа само,че ако наистина знаят възможностите си и са заинтерсовани до такава степен от темата,с която участват,то тогава да не се притесняват от резултата.Ако успеете да се справите,хубаво,ако не успеете-живота продължава.
    Ако не успея да се класирам по-нататък, пак ще участвам.Това за мен е 3то поредно участие в конкурса и за първи път стигам до втория кръг.Постижение е и освен това означава много повече за мен.Изключително се радвам,че ми дадоха шанс за изява,макар и да не се възползвах достатъчно добре.
    Успех на всички,които са минали,също и на тези,на които им предстои.
    Дори и да не съм сред стипендиантите,важно е участието,а не победата!
    '' Как искам да живея в един различен свят. Не,не ми казвай,че греша! Не ме дърпай назад! Моят път не е твоят, нека сама да вървя! Нека с риск да пропадна, поне за миг да полетя! ''

Минааа оох
    Питаха ме основно за есето... бях писалаа за Нютон как ако не бил видял ябълката иии т.н. ии те ми казаха, че спр много хора са го използвали тоя пример и ме питаха за друг... Бяха две жени Светла ли как беше и аз не разбрах и Надя ии бяха по-приятни от предишния път ии не ме караха за решавам задачии питаха ме какво искам да направя, за да улесня хоратаа с помощта на информатиката... Питаха ме за случаи, когато другите са били на друго мнение и не са рразбирали моето или обратното, понеже бях написала в есето, че всеки си има ивидуалност и собствено мнение... иии защо всичко ми излезе от главатааа както и да е абеее паак по някое време мълчах като рибааа амаа по-добре от миналия път все пак на някой зех че се разприказвах абе каквото е станало това е и все пак ми се струва, че тая жена ще се смили над мен беше мн мила
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Цитирай Първоначално написано от Annity
    Минааа оох
    Питаха ме основно за есето... бях писалаа за Нютон как ако не бил видял ябълката иии т.н. ии те ми казаха, че спр много хора са го използвали тоя пример и ме питаха за друг... Бяха две жени Светла ли как беше и аз не разбрах и Надя ии бяха по-приятни от предишния път ии не ме караха за решавам задачии питаха ме какво искам да направя, за да улесня хоратаа с помощта на информатиката... Питаха ме за случаи, когато другите са били на друго мнение и не са рразбирали моето или обратното, понеже бях написала в есето, че всеки си има ивидуалност и собствено мнение... иии защо всичко ми излезе от главатааа както и да е абеее паак по някое време мълчах като рибааа амаа по-добре от миналия път все пак на някой зех че се разприказвах абе каквото е станало това е и все пак ми се струва, че тая жена ще се смили над мен беше мн мила
    Дано те приемат! Звучи ми сякаш си се представила доста добре!
    На мен интервюто ми е утре в 09:30 и ужасно много се притеснявам. Стискайте палци!

Оле още около час до интервюто. Деватаот гладелупе, светия д и Аллах да ме закрилят!! ( ) Само да не се окаже, че пада яка излагация и толкоз труд да се хвърли не на вятъра, ми направо на азота във вятъра(доста малко)...

Моето е в четвъртак от 9 и 30 и нещо и аз започнах от сега да се изнервям, ама квото стане стане. После и аз ще пиша да разкажа как мина.

Не знам при вас как ще е, ама предполагам ще ви говорят същите. Ще ви говорят с мега монотонен глас, сякаш сте на скучния човек на света... Аз им казвам, че пиша книга, оная "Ми добре. Нещо друго, което не сме те питали, а искаш да кажеш?". И имах чувството, че аз й говоря на тая, тя въобще не ме слуша. Така. доста се разсейвах докато пиша така че приключвам.

Е, не вини хората, представи си ти да интервюираш толкова деца.. И моето интервю предстои, надявам се да се представя подобаващо..

Исках да попитам кандидатствалите с чужди езици, проведохте ли диалог на езика, с които кандидатсвахте?
    Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly

Цитирай Първоначално написано от Purritania
    Е, не вини хората, представи си ти да интервюираш толкова деца.. И моето интервю предстои, надявам се да се представя подобаващо..

Исках да попитам кандидатствалите с чужди езици, проведохте ли диалог на езика, с които кандидатсвахте?
    Че то няма Чужди езици. Има Езикознание, което е коренно различно от чужди езици.
    А и на хората работата им е да проведат едно приятелско интервю както е написано в сайта, не няква дърта лелка да ти говори монотонно.
    П.П. Не знам дали съм казвал, ама повечето време водиш монолог с интервюиращите.

Минааа оох
    И за Нютон4о споменах в есето
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Цитирай Първоначално написано от Sparkle_diamond
    Минааа оох
    И за Нютон4о споменах в есето
    Аз също.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

waterflame96, хубаво като няма чужди езици написано.. Аз отметнах езикознание и си писах за чуждите езици.. Тука можем само да гадаем за кое от двете става на въпрос.. А за монолога, ти какво очакваше? Те да ти говорят за себе си? Нали целта е колкото може повече да ги впечатлиш..
    Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly

Град
    plovdiv
    Моето интервю предстои тези дни и с наближаването на датата откачам все повече. Иначе кандидатствам с литература и доста разбирам от нея, та ако объркам нещо ще си изям ноктите от яд.. Много ми бяха полезни коментарите относно темата. Благодаря на всички, които ме насочиха горе долу какви ще са въпросите.
    Ако не успееш да убедиш противника си - объркай го!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    ЕЙ хора днес излизат резултати след 6 часа...Айде успех!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Дано... Остават само 6 часа .

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Одобрена съм!!!!!!!!1 Леле колко ми е кеф........... :P
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

От поощрените съм. Ама аз съм си виновна-хората като ме питаха да кажа нещо за себе си,аз викам "ми не знам" ... А толкова неща трябваше да кажа,които щяха да окажат влияние върху впечатлението им... Еми карай,догодина Браво на класиралите се
    http://www.music-text.eu/
    Намери текста на любимата ти песен !

И аз съм вътре - за основна стипендия. Догодина ще се борим за специална... :P

Не съм одобрена...Отговорих им на всички въпроси, но от къде мога да знам какви открития могат да се направят?

Йей! Аз също съм одобрен за основна!
    По информационни проверих(и беше 17:10-15) и в цялата тишина, всички цъкат нещо по задачата дето имаме и аз само УАААА и скачам от кеф..
    *йей*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си