- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за хора,които избягват други,заради рожденната
Хора.Вие как мислите за хората,които не им се занимава с хора които са родени на някаква дата която за хората е някаква тъмна сила и др.Защото от моя гледна точка,повечето хора се пазят от такива хора.И защо аз трябва да плащам затова че съм роден на Петък 13 и съм бил 13 то бебе родено тогава..а?Бла,бла,бла .....
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Това са пълни глупости и не се занимавам с такива неща. Изобщо не ме интересува дали си 5, 7, 13 или 128 дете...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
za men tav sa t1pi sueveriq na koito ne biva da se obr16ta vnimanie...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Радвам че има разумни деца днес.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
суеверието за петък 13 е свързано с кръстоносните походи,защото на тази дата и в този ден масово са убити рицарити,търсещи граала :P
ти пък как сметна че си 13тото бебе родено на тоя ден? едва ли знаеш колко точно деца по света са се родили реди теб на същия ден. и аз съм родена на петък 13ти и досега никой не ми е правил проблем за това.
+1 няма никакво значение кога си роденsexa_na_kompleksa
МнениеПуснато на: Чет Сеп 04, 2008 12:05 pm Заглавие:
Това са пълни глупости и не се занимавам с такива неща.
И аз съм родена на петък 13, в полунощ. Досега никой не ми е налагал предразсъдъци по тоя въпрос. Кога си роден няма значение, ако ще да имаш три щестици на челото - пак няма значение- просто родилен белег.![]()
За мен няма никакво значение кой на коя дата е роден![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Аз нямам такива претенции кой кога е роден, кое бебе подред е и т.н глупостиНай-малкото, ако има нещо лошо в тези неща, то те са си за самият човек, защото той се ражда с тази карма, а не за околните..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Аз пък имам предубеждения към хора, които не са в хармония с моята зодия. Тъпо е, знам, но го правя несъзнателно.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
+1Първоначално написано от miloto_girl-4e
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Коя зодия си?Първоначално написано от пор
![]()
По темата.. И за мен не би имало значение на коя дата и и т.н.![]()
Аз не подбирам по дрехи , дати на раждане ,и бляля хората , който ще са ми приятели .Даже бих се чуствала горда , ако имам такава фр![]()
xmmm.... nqkoi mai ima kompleksi![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Пфф к`ви са тия глупости бе?!Много ме интересува датата на раждане.![]()
Тва и аз го пряваПървоначално написано от пор
![]()
Иначе аз съм забелязала че повечето хора дори не знаят в кой ден са родени.. Мен лично ми е все тая..
освен мен, налиииииииииииПървоначално написано от пор
![]()
![]()
то и аз съм на 13та дата рОден O_O omgomg, exile!!1
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
тва да не са деца на 8години![]()
![]()
Везни.Първоначално написано от _showy_
![]()
Циционе, с теб идеално се допълваме всъщност... колкото и да ти е неприятно.![]()
Знаех си, че няма да доведе до нищо добро...![]()
Ти какво си?