- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли някой да ми каже какво да правя :cry:
Значи аз обичам едно момче а и той мен..но скоро ще заминава и се чудим какво да правим.Не искаме да подсилваме много чувствата си а в същото време страшно много желаем да сме заедноНе зная какво да правя
Моля ви помогнете ми
![]()
Разкажи повече бее... За кво спеснтявате нещата сички... Кажи на колко сте,къде заминава,за колко време и тогава чакай отговори![]()
еми отива в чужбина за доста време...със сигорност повече от една година.Казва че ако не му хареса ще се върне но много се съмнявам.Не искам да отива,но там ще е щастлив ще може да си оправи живота..
Хмм доста кофти ситуация .... но ако наистина те обича ще се върне повярвай.....няма ли начин ти да заминеш с него ?
Gadno.. ;(
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
ами за момента неПървоначално написано от RoCk-SpOt
все още уча и няма да мога да замина..каза че обещава че като завърша 12ти клас ще доиде и ще ме вземе с него но....
Ами не мисля, че има какво да направиш...Освен да чакаш може би..
Колкото и да ти е трудно, опитай се да се радваш за него и за това, че си урежда живота...
![]()
+1Първоначално написано от Bellatrix
да аз се радвам че ще си оправи живота и много силно се надявам да удържи на обещанието си![]()
Ти на колко си?Той на колко е?![]()
ами аз съм на 15 тои е на 21..Някои казват че това е голяма разлика но спорет мен щом се обичаме годините нямат значениеПървоначално написано от unknown1
![]()
кат за на4ало се пише желаеМПървоначално написано от didi_12345
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Гадна работаАко се обичате истински разтоянието няма да ви попречи. И аз бях така с приятеля ми. Той замина за Германия и аз трябваше да го чакам тук. Дойде си след 2 години, като през цялото това време всеки ден говорехме с часове по телефона
Другата година заминавам с него там
Ти не се притеснявай, старите хора казват: Истинската любов никога не протича гладко !!
Скрий се в куфара![]()
ПП: И междувременно порастни..шибани педофили![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
тва с куфара е яко ама няма ли да ни фанат на летищетоПървоначално написано от SiegHeil
![]()
ако заминава за постоянно определено е по-добре да не тръгвате, после ще ти е мн трудно![]()
![]()
е наистина много е гадно когато обичаш един човек а той си заминава .. единствената утеха е че там където отива ще бъде щастлив![]()
... надявам се да се намери някакъв начин и да сте си заедно,но повярвай ми - ще имаш и други гаджета .. няма да е за чаак толкова дълго ;;..;.; ако замине да живее там постоянно ти няма да страдаш по него цял живот все пак
![]()
Абсолютно правилно!Първоначално написано от kiss_kris
![]()
гледай да няма нищо желязно по тебеSiegHeil написа:
Скрий се в куфара
ПП: И междувременно порастни..шибани педофили
тва с куфара е яко ама няма ли да ни фанат на летищетоа иначе щом в момента си на 15 тва значи че имаш още 4 години докато завършиш,нали?Според мен не си заслужава да прекараш 4 от най-хубавите си години в чакане на един човек.А и той е на 21 доста е вероятно да се запознае с някоя там.От колко време имате връзка?
Разликата в годините не е толкова голяма, но по-важната разлика е в това че ти все още ходиш на училище, а той не. Докато завършиш 12ти клас има още поне 3 години, а не можеш да си сигурна че до тогава всичко ще си е същото. Ти си едва на 15 и любовният ти живот тепърва започва. Знам че в момента си мислиш, че искаш само него и аз не се съмнявам в това, но помисли дали ти самата ще имаш сили да го чакаш 3 години? Дали ще издържиш на толкова много изкушения които ти предлага живота всекидневно? Сега си влюбена в него, но си дай сметка че надали ще е така още цели 3 години... Моят съвет е да го оставиш да си уреди живота както намери за добре и ти също да си намериш някой който да те прави щастлива. Няма незаменими хораУспех!
+12345678998765441236258899445...Първоначално написано от Зелената фея на отбора
ми не никой не меже кво да ти кажебазик..ами да те вземе със себе си или да осане 2-3 години докато ти пораснеш малко де
![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS