.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Може ли някой да ми каже какво да правя :cry:

Значи аз обичам едно момче а и той мен..но скоро ще заминава и се чудим какво да правим.Не искаме да подсилваме много чувствата си а в същото време страшно много желаем да сме заедно Не зная какво да правя Моля ви помогнете ми

Голям фен
    Разкажи повече бее... За кво спеснтявате нещата сички... Кажи на колко сте,къде заминава,за колко време и тогава чакай отговори

еми отива в чужбина за доста време...със сигорност повече от една година.Казва че ако не му хареса ще се върне но много се съмнявам .Не искам да отива,но там ще е щастлив ще може да си оправи живота..

Голям фен
    Хмм доста кофти ситуация .... но ако наистина те обича ще се върне повярвай.....няма ли начин ти да заминеш с него ?

Gadno.. ;(
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
    Хмм доста кофти ситуация .... но ако наистина те обича ще се върне повярвай.....няма ли начин ти да заминеш с него ?
    ами за момента не все още уча и няма да мога да замина..каза че обещава че като завърша 12ти клас ще доиде и ще ме вземе с него но....

Град
    Paradise
    Ами не мисля, че има какво да направиш... Освен да чакаш може би.. Колкото и да ти е трудно, опитай се да се радваш за него и за това, че си урежда живота...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ами не мисля, че има какво да направиш... Освен да чакаш може би.. Колкото и да ти е трудно, опитай се да се радваш за него и за това, че си урежда живота...
    +1

да аз се радвам че ще си оправи живота и много силно се надявам да удържи на обещанието си

Ти на колко си?Той на колко е?

Цитирай Първоначално написано от unknown1
    Ти на колко си?Той на колко е?
    ами аз съм на 15 тои е на 21..Някои казват че това е голяма разлика но спорет мен щом се обичаме годините нямат значение

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Re: Може ли някой да ми каже какво да правя :cry:

Цитирай Първоначално написано от didi_12345
    Значи аз обичам едно момче а и той мен..но скоро ще заминава и се чудим какво да правим.Не искаме да подсилваме много чувствата си а в същото време страшно много желаеме да сме заедно Не зная какво да правя Моля ви помогнете ми
    кат за на4ало се пише желаеМ
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Гадна работа Ако се обичате истински разтоянието няма да ви попречи. И аз бях така с приятеля ми. Той замина за Германия и аз трябваше да го чакам тук. Дойде си след 2 години, като през цялото това време всеки ден говорехме с часове по телефона Другата година заминавам с него там Ти не се притеснявай, старите хора казват: Истинската любов никога не протича гладко !!

Град
    Видин
    Скрий се в куфара

ПП: И междувременно порастни..шибани педофили
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Скрий се в куфара

тва с куфара е яко ама няма ли да ни фанат на летището

ако заминава за постоянно определено е по-добре да не тръгвате, после ще ти е мн трудно

Град
    в мазето ;dd
    е наистина много е гадно когато обичаш един човек а той си заминава .. единствената утеха е че там където отива ще бъде щастлив ... надявам се да се намери някакъв начин и да сте си заедно,но повярвай ми - ще имаш и други гаджета .. няма да е за чаак толкова дълго ;;..;.; ако замине да живее там постоянно ти няма да страдаш по него цял живот все пак

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    е наистина много е гадно когато обичаш един човек а той си заминава .. единствената утеха е че там където отива ще бъде щастлив ... надявам се да се намери някакъв начин и да сте си заедно,но повярвай ми - ще имаш и други гаджета .. няма да е за чаак толкова дълго ;;..;.; ако замине да живее там постоянно ти няма да страдаш по него цял живот все пак
    Абсолютно правилно!

SiegHeil написа:
    Скрий се в куфара

тва с куфара е яко ама няма ли да ни фанат на летището
    гледай да няма нищо желязно по тебе а иначе щом в момента си на 15 тва значи че имаш още 4 години докато завършиш,нали?Според мен не си заслужава да прекараш 4 от най-хубавите си години в чакане на един човек.А и той е на 21 доста е вероятно да се запознае с някоя там.От колко време имате връзка?

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Разликата в годините не е толкова голяма, но по-важната разлика е в това че ти все още ходиш на училище, а той не. Докато завършиш 12ти клас има още поне 3 години, а не можеш да си сигурна че до тогава всичко ще си е същото. Ти си едва на 15 и любовният ти живот тепърва започва. Знам че в момента си мислиш, че искаш само него и аз не се съмнявам в това, но помисли дали ти самата ще имаш сили да го чакаш 3 години? Дали ще издържиш на толкова много изкушения които ти предлага живота всекидневно? Сега си влюбена в него, но си дай сметка че надали ще е така още цели 3 години... Моят съвет е да го оставиш да си уреди живота както намери за добре и ти също да си намериш някой който да те прави щастлива. Няма незаменими хора Успех!

Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Разликата в годините не е толкова голяма, но по-важната разлика е в това че ти все още ходиш на училище, а той не. Докато завършиш 12ти клас има още поне 3 години, а не можеш да си сигурна че до тогава всичко ще си е същото. Ти си едва на 15 и любовният ти живот тепърва започва. Знам че в момента си мислиш, че искаш само него и аз не се съмнявам в това, но помисли дали ти самата ще имаш сили да го чакаш 3 години? Дали ще издържиш на толкова много изкушения които ти предлага живота всекидневно? Сега си влюбена в него, но си дай сметка че надали ще е така още цели 3 години... Моят съвет е да го оставиш да си уреди живота както намери за добре и ти също да си намериш някой който да те прави щастлива. Няма незаменими хора Успех!
    +12345678998765441236258899445...

ми не никой не меже кво да ти каже базик..ами да те вземе със себе си или да осане 2-3 години докато ти пораснеш малко де
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си