- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спряхте ли да растете на височина??
Много приятелки ми казват че след като ви доиде за първи път и спирате дa растете на височина а само на дебелина и исках да видя дали при всички момичета е така..!!!??[/u]
:]
Ми не съм пораснала на никъде, все същата съм си вече бая годинки
Но не мисля, че е заради цикъла, а просто защото съм пораснала достатъчно. Все пак бях на 14 (почти 15) като ми дойде.
Мен на 13 ми дойде и бях някъде 1,67 да речем а сега съм на 19 и съм 1,73. Не мисля че влияе..
Не мисля,че е така.От тогава съм порастанала с около 10-12 см (за 5 год).
Относно килограмите - бих могла да кажа,че за всеки сантиметър съм качила килограм,но понеже бях клечка , не е фатално![]()
+1Първоначално написано от From_Hell
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Е то пък остава на 12-13-14 да спираме да растем![]()
Аз определено доста съм пораснала![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
като ми дойде за първи път бях 1.50 горе-долу, а сега съм 1.66-1.67, така че спокойно мога да кажа, че не влияе, спираш да расеш към 19-20 година някъде![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
ми аз спях.. бях на .. 13 и бях висока 1.73 ...
сега съм 1.74/5![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Спрях да раста още преди да ми дойде май, ама не съм сигурна
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
да бе таман теидойде ми на 9
и сигорно си седа тей
глупости ...раста си
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
НЕ ест продължаваш да си растеш на височина инече както почна да им идва на някой момичета на 11 годинки кво ще си останат 150 до живот ли![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
И аз пораснах с някой друг сантиметър откакто ми е дошло, а на килограми да съм качила към 2.Дойде ми преди 4 години и определено не мога да кажа, че съм спряла да раста...
Авторке, това си е и до физиката на човека.
Pendulum - Blood sugar (music)~
Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
+1 цикъла не влияе по никакъв начин на растежа!
Оо аз още немам 15 и съм 182 а още не ми е дошъл цикъла![]()
![]()
![]()
Би трябвало да стана къ 190![]()
Което за момче си е супер![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
0.5 сант на година някаде на 16 съм и съм 187.Предполагам че до 190 ще стигна до кам 20 годишен![]()
Wollt ihr das bett in flammen sehen ?
Не растаКво съм пораснала ,като и на 12 бях 1,50 (тогава ми дойде)
![]()
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Тогава бях 170 и сега съм си толкова![]()
Откъде пък го измисли т'ва като ти дойде и спираш да расреш.. Направо как ви идват на акъла не знам.. Крайно разочарована съм от некомпетентността ви!![]()
Sasho1988
Варна..
Ами не мисля,че цикъла има нещо общо с растежа. Когато ми дойде бях 1,65 сега съм 1,70 . 5 см за около 1-2 години.![]()
Pri nqkoi moje da vliqe pri dr ne . ama moje i da e shtoto si porasnal tolkova kolkoto ti e nyjno nz.. az sam na 14 i mi doide predi 2 god. nqkade togava bqh 166 nqkade nz tochno sega sam 172 i teparva zapochvam da rasta... taka kaza lekarkata poneje treniram i kostite me bolqt zaradi rasteja..
na men qvno cikala ne mi prechi ...
Ами не спрях да раста , ама прави сметка колко съм порастнала сега съм 164 см и не мисля ,че ще раста още . Най - много още 1 -2 см![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...