Здравейте. Хмм,младите момичета особено изглждат толкова по-големи от възрастта си,а и се държат като по-възрастни.Защо мислите,че е така? Защо повечето момчета изглеждат по-малки,отколкото са,а момичетата-обратното? Защо се правят на по-големи? Е,разбира се има такива,които щат-не щат са надраснали годините си.

Вчера например,докато стоях и чаках приятеля си на площад Македония (предпоследната спирка на 5цата,не че има значение ), от въпросния трамвай слезе едно много хубаво момиче. Беше облечено..хм,с тъмно червени кубинки,къса пола и тениска на Fred Pery (научих ги покрай тоя форум тези марки,ей,ей!).Имаше пиърсинг под долната устна,и ако не се лъжа и на езика.. Тя също седна и зачака някого. Беше русолява,бяла,ниска,синеок или зеленоока..Носеше лек грим,абе беше красива.След малко дойдоха 2 момичета и едно момче. Отидоха при нея. Едното момиче беше с подобен на нейния стил,в смисъл кубинки,ама беше червенокоса и носеше няква тениска с надпис Pro-pain,имаше суупер много пиърсинги по лицето и ушите. Другото момиче беше с кецове и много много гривни и герданчета по ръцете и шията. момчето не го знам какъв беше-кецове,тениска,широки панталони.
Така,схващате. Та червенокосата и момчето изглежда клоняха към 25 годишни,тази с гривните беше малка-13-14 годишна,а русата с кубинките- 16-17.
Обаче,изненада. Явно тази с кецовете не познаваше русата и тръгнаха да се запознават. Когато я попита на колко е,мацката издрънка ''14 почти'' и аз направооо... не можах да повярвам.
Момчето издрънка нещо от сорта на ''малка е,но вече знае..'',при което избухнаха в смях с червенокоската. Въпроса е,че след това започнаха да си говорят за футбол и за политика и ''почти 14 годишното момиченце'' знаеше доста повече от тях по определени въпроси (повечето) от много по-възрастните от нея приятелчета (тази с гривничките се оказа на 16,хаха)

Таа това беше дългата ми,но интересна история Не подслушвах хората,ами запълвах времето си докато чаках Отвисях се 20 минути да чакам,бтв,затова чух толкова много от разговора. Както и да е,това не е единичен случай,в който се учудвам от подобно нещо.Простооо е най-пресния. Изкажете мнение,защо зорлем (или пък не) се правят/изглеждат по-големи.

Благодаря за вниманието.