.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

лаптоп + принтер, мнения

такамм.. понеже трябва да си взимам нов принтер (4ти вече), който трябва да бъде цветен, лазерен съм се спряла на следния модел http://h10010.www1.hp.com/wwpc/bg/bg...0-3177565.html ,
    които в 2be, ако си взема този лаптоп http://www.pcstore.bg/mobile/HP/HP_C...eries_FH542AA/ го получавам като подарък.. та въпроса ми е дали са добри и двете неща, в смисъл нали няма опасност после да ми излязат двойни.. надявам се да ми разбрахте правилно въпроса.. също така приемам препоръки за добри лап топи в рамките на 1200лв и принтер - цветен и лазерен, без значение от цената. не държа да има скенер и ксерокс като този за който питам.. имам си. мерси на всички занимаващи се да ми отговорят:]
    Sick and tired and it's all the same - same shit, different day, all day, every day!

ДА! ДА! ДА! ДА!
    Лаптопът те уверявам, че е страхотен, в момента пиша от него.
    Но за съжаление го взех от друго място, без принтер и затова не мога да дам обективно мнение за принтереа, но попринцип знам, че на hp силата им е в принтерите.
    Взимай!

^ Вили, не е така! Преди два месеца ходих в ТуБи, този модел въобще го нямаше. А и е много добър.

Рамът е 2 гигабайта, бе, човек! Не си видял правилно!

Леле, тези наистина са написали, че рамът е 1 гигабайт. Объркали са се. 2 гигабайта е.

Да ти покажа какво пише в папката Моя Компютър?

Аз ти казвам, че моята памет е 2 гигабайта.

мм Вили, този който аз гледах също имаше 2гб рам.. а ще се ползва за ..хм нищо съществено.. просто ще дам моя компютър в момента за лаптопа.. а го ползвам за филми музика нет и такива неща..
    аз също обмислих варианта със залежалата стока, но има гаранция все пак и би трябвало всичко да е наред.. аи хоуп соу

много ме интересува обаче принтера дали е добър и ако някой има опит с такъв ще се радвам да го сподели.. сега един приятел който се занимава с касетки на принтери ще се опита да ми даде малко повече инфо от шефа си, който уж разбирал много от принтери.. което ме подсети че трябва да му пратя смс с модела за да пита
    Sick and tired and it's all the same - same shit, different day, all day, every day!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си