- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Анкета за момчета
Тъй като повечето момичета са се побъркали че са дебели ( от типа на 170 височина - 50 кг много ли са !!! - което си е направо трагично) искам да попитам момчетата какво мислят??!!! Много слаби момичета ли предпочитат или по закръглени....Знам че е най добре нормаални и че дебелите наистина дебелите на тази възраст не с епредпочитат въпреки чеее зависи от вкусааа Но въпросът ми е между двете опции коя бихте предпочели
Първата.![]()
Момиче съм,обаче въпроса е зададен така:Какви момичета харесвате?-Анорексички или -Дебеланки!Ами защо не сложихте и средния вариант?![]()
+1 i men mnogo me izdrazni vuprosa az kato ne sum anoreksichka,nito mi visqt slaninite,a sum s normalno i stegnato tqlo...Първоначално написано от lia_k
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
ami mojjehte da pro4etete posta mi kazahh 4e sredniq variant e nai dobarr noo ot dvetee koee ??!!!! ( i ne za debelanki a za zakragleni)
oFF mi trqbvashe da go ima i toq variant za srednoto polojenie nikoi ne obi4a krainostite verno zakrugleni ama vseki razbira razli4no pod taq dumi4ka i pro4etoh posta ti predi da pi6a
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Мда, и аз търся нещо средно...![]()
Според мен авторката е дала само тези възможни отговори,защото е логично,че всеки ще избере нормалните,а и все пак повечето момичета са или по-слаби или по-пълнички от така наречената "златна среда"Първоначално написано от g1rl4eto_
![]()
![]()
ok npПървоначално написано от g1rl4eto_
ne sllojih srednata opciq zashtoto znam pove4eto biha ia izbrali
iskam da razberaa pri tozi ibor kakvo biha poso4ili
Ако човек търси,винаги може да си намери и от средния вариант!Ама то като гледам повечето(не всички,винаги има изключения) от момичетата на моята възраст 13-14-15 уж нали ги гледаш слабички,хубавички и като се съблекат да ти се доповръща!С едни отпуснати тела и шкембетата им висят(не точно висят,ами едни отпуснати и гадно изглежда(има такива и на които им висят))ужас!И смея да твърдя,че аз имам хубаво и стегнато тяло със плоско,стегнато коремче.
![]()
офф ми ти ли ше й казваш кво да й пише в анкетата?! като искаш си пускай твоя анкета и си пиши квито варианти си искаш!Първоначално написано от g1rl4eto_
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
mersiПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
някой да те е питал ти ква си??!!! имаш хубаво тяло, ми ок, имай си го, темата е съвсем друга и с твоите не намясто коментари се полу4ават неща от рода наПървоначално написано от lia_k
-здрасти, пено
-мляко вара![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
моля, просто се издразнихПървоначално написано от glupacheE
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
sladur4etyYy кат гледаш само да се караш с някой по-добре си трай!Кат незнайш кво да кажеш си затваряй устата!И кво се коментираш другите???Моите коментари били не на място,ами твоите кви са?![]()
![]()
Само ме караш да се смея!Като толкова искаш хората да се карат,поне да си направим една тема и там всеки да си казва всичко,стига сме пълнили другите теми със подобни коментари!
![]()
i az se izdraznih i shte si pisha kakvoto iskamПървоначално написано от sladur4etyYy
ми да, някои хора си пи6ат квото си искат и даже не си правят труда да помислят дали комнтара им има връзка с тематаПървоначално написано от g1rl4eto_
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
sladur4etyYy кво ти пука за коментарите на g1rl4eto_ я гледай себе си !!!![]()
a nqkoi hora se mesqt kadeto ne im e e rabotata...pisah si s glupacheE nqmashe nujda da se mesishПървоначално написано от sladur4etyYy
хахах, ами моите са по-смислени със сигурност, темата е за МОМ4ЕТАТА най-малкото и пи6е какви предпо4итате-пълни или кльощави, темата е провокирана от многото пълни моми4ета които искат да свалят и са вманиа4ени на тая тема, а ти пишеш ''ооо ами аз съм златната среда,аз съм си добре'' . тва кажи ми смислено ли ти се вижда??!Първоначално написано от lia_k
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
еми ей такова, писна ми във всяка тема за мом4ета да пи6ат моми4ета и то в пове4ето слу4аи безсмислици!Първоначално написано от lia_k
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ti shtoto pishesh mnogo smisleni neshta v momenta...Първоначално написано от sladur4etyYy
Драга моя не се фукам с тялото си,явно ти си пълна и завиждаш!И само да кажа за твоя информация,че има 'ч' на кирилица,ама ти явно си толкова .....,че пишеш със '4'.![]()
Коментара ми беше за sladur4etyYy!
Офф айде пак припирни, то някой го е казал много момичета на едно место = кокошарник...Не, наистина, защо не оставите момчетата да пишат, а вие да не се месите...
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!