- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пушите ли?
Не и никога няма да пуша.
Don't tell me what I can or can't do !
ОПРЕДЕЛЕНО си пазим зъбките и здравето![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Всички лъжат, че не пушат или тук пишат само тези, които не пушат?По темата: И аз не пуша... Пари за глупости не давам!
![]()
еlsy![]()
da za sajalenie![]()
НЕ!
Пушех 4 години от година и 9 месеца не пуша и съм много горд със себе си.![]()
![]()
![]()
Пушааааа....
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
НЕ!!!![]()
Ами да, но се опитвам да ги спра...
Неее!!!![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
не пуша ...
не
Суетата.Моят любим грях.
Пафкам си редовно всеки ден![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Нито съм пробвала, нито ще пробвам. Здравето преди всичко.
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
не пуша..просто не го одобрявам това...пазя си организма...а и излишно пари не ми се дават за глупости...а и нали цигарите убивали!?!...на мен ми се живее още..мил ми е живота и искам да го изживея пълноценно без да се тровя..макар, че въздуха е замарсен..и дали ще пуша или не все тая...
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
Suglasna sum s ostanaloto,koeto si napisala ama ima zna4enie dali pu6i6 ili di6a6 vuzduhaПървоначално написано от kaprizzna_
.Ne e TOLKOVA zle vuzduha
![]()
|
![]()
пуша от около 5-6 месеца, но не се гордея с това..защото съм на 15![]()
таа..ако реша, мога да ги спра, но просто не искам..доставя ми удоволствие
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ако си мислите, че като не пушите си пазите здравето...оптимизма ви е в повече! Нитрати в зеленчуците, хормони в месото, водата е отровена, въздуха, а радиацията?!... Всичко е отровно! Не съм казала да пушите, но прекалено оптимистично мислите![]()
пуша