- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пушите ли?
MakeMeLaugh,по-малко пари излизат,като се има предвид,че малко хора в тоя форум могат да изпушат кутия на ден..може би за 3-4 дни,ама за ден..надали има такива закоравели пушачи в тийн форум![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не пуша,пробвала съм преди и не ме кефи,а и не искам след 10 години кожата ми да изглежда като на 40 годишна лелка,предпочитам да си давам парите за много по смислени и полезни неща...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
аз не се пазя, но и не пуша-просто не намирам смисъл да си губиш времето за пушене...мисля че повечето ученици м/у 12 и 16 години започват да пушат за да се изфукат (...което е голяма простотия...
)
Бъди такъв какъвто си, а не такъв какъвто те искат другите!
Ами...Да,пуша.., ;д както кара вече от долу-горе четири години..,
Отначало ми беше странно,после беше приятно.. някак си самия дим ми се ослаждаше... и както каза някой по нагоре накрая става тъпо.., смисъл просто.. привикваш ... Не ти доставя такова удоволствие.., дори не ти прави впечатление.., става си просто един досаден и ужасно вреден навик..,
Опитвам се да ги спра от.. доста време... и сега рекорда - една седмица ;дд ... Просто като някой ми съсипе нервите не се усещам как съм вече на двора пред нас и си димя на пейката ;хх Много,много е гадно., ако несте започнали по-добре не почвайте : ))
Колкото и да ви е смешно съм имала случай да си казвам " От утре ги спирам" и на другия ден да си купя цигари ,ей така по навик без да се усетя и после по някое време на деня си отворя чантата и какво гледам?! ;дд
Оф абе както и да е ако не пушите не пушете ... друго не мога да ви кажа [!]![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Не.
:PПървоначално написано от TeenSpirit
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Пари за глупости не давам!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пуша. Рядко обаче. Харесва ми, макар да нямам нужда от тях.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не пуша .. майка ми и баща ми пушат .. направо не издържам да съм около тях![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!