.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Град
    На слънцето :>

Любов от разтояние .. ? ..

Влюбена съм в момче .. което живее в Америка .. всяко лято е тук и се виждаме постояно .. наскоро си изяснихме , че и двамата изпитваме едно и също .. той си заминава след 1 седмица .. а аз имам чувството , че без него не мога да живея .. когато е до мен се чувствам .. изтръпнала .. не мога да мисля .. само го гледам и .. и .. незнам .. сега и двамата се гледаме тъжно , защото след седмица предстой година в която няма да се виждаме .. плаче ми се като знам , че няма да го виждам толкова време .. искам останалите 174 часа да съм с него непрекъснато ...... но когато сме заедно .. не смеем да се гушнем .. да се целунем .. не искаме да правим нещата още по-лоши .. само седим мълчим и се гледаме в очите .. чувствам се ужасно .. дори вечер когато се прибираме аз седя в нас и мисля само за него .. не мога да престана .. всяка вечер с часове си пишем в скайп ии ... помооощщ .. как да .. как да си спра чувствата ? .. не мога така ..всеки миг който съм далеч от него сякаш я няма част от мен ...

отиди и го разцелувай мн силно.... живей за мига!!! а после... знам че ще ти е ужасно, но почваме даскало и ще се поразсееш малко там.... надявам се... бъди силна и се опитай да го забравиш! УСПЕХ мила
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

много лошо и наистина кофти ситуация е да в началото ще ти е супер тежко но с техение на времето всичко ще се успокои
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Дай мутето на чувствата.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    отиди и го разцелувай мн силно.... живей за мига!!! а после... знам че ще ти е ужасно, но почваме даскало и ще се поразсееш малко там.... надявам се... бъди силна и се опитай да го забравиш! УСПЕХ мила
    аххх мерси .. утре ще се видим и така или иначе няма да се сдържа .. мерси ! ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    много лошо и наистина кофти ситуация е да в началото ще ти е супер тежко но с техение на времето всичко ще се успокои

дано ..

Прекарай тези оставащи часове с него страхотни и незабравими...Не си го пускай...целувай го....мига е твой, направи го незабравим...Трудно е и тежко, и то много...но ще се справиш! Всичко ще отмине...живота продължава, главата горе и напред... После тези моменти прекарани с него, ще те карат да се натъжаваш, но от друга страна и да се усмихваш! Успехчета!

Град
    видяхме се и вчера и днес ..
    вчера се бяхме събрали прекалено много хора и само седяхме и мълчахме понеже ни беше кофти .. вечерта в скайп играхме на "въпроси" и си разяснихме доста неща ..
    днес по стечение на обстоятелствата бяхме само двамата .. говорихме си .. целувахме се .. и сега имам чувството , че ако замине ще умра

да знаеш че година минава бързо когато искаш нещо много

Прегръщай го, целувай го. Прекарайте заедно последните му дни в България. Тази една година все някак ще я преживеете.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Радвай му се сега докато е тук.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

живей за мига!!!

Град
    Опитвам се ..

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ако наистина се обичате мноу ще преминете през тази трудност.Иначе живей за момента!!!!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен
    Град
    Bourgas
    е през оставащото време в което може да сте заедно вместо да се вайкаш кво ще правиш занапред, прекарвай колкото се може повече време с него
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

emi kakvo da ti kaja moje da se povtorq no mislq 4e trqbva da ivee6 za miga za6toto sled tolkoz vreme razdqla toi moje da zagubi interes kam teb i nqma da moje da napravite tova koeto ne ste napravili predi kogato ste imali vazmojnost otdaite se na 4ustvata si a pak drugoto s vremto 6te si pokaje

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Щом имате възможност да се виждате - ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ! [/b]
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кофти положение...Не че те отчайвам допълнително,но нищо не можеш да направиш.Според мен и бъдеще нямате от такова разстояние.

Град
    днес е 28ми .. той си тръгва на 30ти ... умирам ... незнам .. немога .. незнам как да го опиша .. сякаш не само губя една любов .. губя .. най-добрия си приятел ...дсадгдсгдйхфйтхъехтбгфй гжбхьцж жьцев

Град
    в шишенцето на фастум гел...
    Предполагам кво ти е Постарай се тези два дена да бъдат незабравими. Дай всичко от себе си и той ще стори същото.

Re: Любов от разтояние .. ? ..

повярвай ми знам какво е да се виждаш с човека, който обичаш само лятото а през останалото време да си на хиляди километри от него и само компютъра да ви свързва... не е лесно, особенно в първите дни след като се разделите пак... но с течение на времето ще свикнеш с мисълта че сега не е до теб, но другото лято пак може да си го гушкаш, да сте заедно.... а това че сега не се целувате и прегръщате го променете, защото после ще искате, но няма да можете, така че наслаждавайте се визможно най много...
    Come On And Save Me I`m Loosing My Mind..
    Waiting And Waiting For You To Be MINE.. <3

Град

Re: Любов от разтояние .. ? ..

Цитирай Първоначално написано от ~УсмиФкА~ ;
    ]]повярвай ми знам какво е да се виждаш с човека, който обичаш само лятото а през останалото време да си на хиляди километри от него и само компютъра да ви свързва... не е лесно, особенно в първите дни след като се разделите пак... но с течение на времето ще свикнеш с мисълта че сега не е до теб, но другото лято пак може да си го гушкаш, да сте заедно.... а това че сега не се целувате и прегръщате го променете, защото после ще искате, но няма да можете, така че наслаждавайте се визможно най много...

Град

Град
    обичам го ...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    обичам го ...
    Имаш още два дни.Като си тръгне го гушни и му подари нещо символично за да мисли за теб.След това той не би искал да плачеш за него,а да вдигнеш глава и да се радваш като той дойде насам.Айде дано го преживееш по-леко
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си