- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Програма за рязане на песен от голям видеофайл
Значи имам много концерти на Токио Хотел, но искам от единия да си изрежа една песен във формат mp3 както пее Били на живо...кажете с коя програма става номера примерно от 12 до 14 минута да ми го изкара само песен...благодаря
Оффф...Не ми се иска да правя пост тук,като гледам каква ти е целтаАма айде,няма да влагам лоши чувства...Ми ти за Windows Movie Maker чувал ли си?
В смисъл,тя не е нищо кой знае какво,даже е доста бъгава,но пък е простичка.Като си изрежеш видеото,после просто можеш да ползваш някоя програма за конвертиране на файлове и готово...
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
ами да знам за нея ама хич не ми харесва...искам нещо като easy video splitter ама за mp3Първоначално написано от krisscha
![]()
Ами ти имаш ли я тази програма?Нали ти казвам-после най-лесно ще се конвертира в mp3.
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.