- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко ви е голям члена?
Moя е 17 на 15 години съм но има още да растеее![]()
Рошаф ти ли са уа?Първоначално написано от Stefchyy
![]()
bravo na mom4eto neka oshte da porasneПървоначално написано от Stefchyy
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Викаш кат му порасне още ще отидеш му го цункаш аПървоначално написано от g1rl4eto_
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Малей кфи дълги ги вадитеАз съм си 15-16 някъде. Мисля, че е добре ама искам още да порастне
![]()
Аве верно ли от мн лъскане ставал по голям![]()
Хаха тфа е някфа измислица. Ако беше истина това значи че трябва да съм с поне 50-60 сантаПървоначално написано от vaseto0o
![]()
Ако беше истина ти с твойте 50-60 санта щеше да си мъник в сравнение с мене![]()
На мене ми е 30 санта ако мислиш че лъжа накарай гаджето си да дойде да ми го измери![]()
Бтв взе ми думите от устатаПървоначално написано от vaseto0o
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Който лъже да си дигне ръката
-Гора от ръце![]()
на 14 съм и ми е 16![]()
Хубу да му *** майката ти виждала ли си пишка 20 на 10 а?
Според мене максимума е 18 на 16 по-голям мн боли:P
da... az sam na 9 godini a pi6kata mi e glavolomnite 31 santa POMO6T ! SOS !Първоначално написано от De@GLe
lapee kri se pod iorgana
16 godini 18 santapra6tam snimki
![]()
![]()
![]()
3l34 x47 x0n ;]
Хах първо беше написал 15,5 после си викаш малко са мацките нема ма искат дай да напишем 16. А истината е няколко пункта надолуПървоначално написано от De@GLe
![]()
Всичко над 20 може да създаде проблеми,защото доста момичета,особенно по-слабите са тясни и"плитки",а оттук идва болка!Най-добре е около 18 см!
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Бахти в тая тема съм сигурен че 80% от хората не са казали точен размер, а поне с 2-3 сантиметра повече...
И все си мисля че точно тези 2-3 сантиметра не са толкова важни...
Всички знаем че размера на мъжкия полов орган е много деликатна тема за всички нас момчета и мъже и няма начин да не се "изфукаме" с него...
По темата: 15г. - 13-14см
И честно казано досега е нямало оплаквания от страна на приятелката ми...
+1Първоначално написано от nikemilov
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
секси котенцето и тя няма оплаквания явно, щом е толкова съгласнаПървоначално написано от SexyYy_k0tenceEe
![]()
по темата: 2 санта и нещо
оо чек сетих се ква тема мога да пусна в нея ли свършвате (с презерватив) или сте свикнали точно преди да свършите да си го изкаратеПървоначално написано от little_f
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
14г малко над 13 в пълна е към 14+![]()
И бас ловя че ако се изтрият мненията на всички дето лъжат в темата няма да остане и една страница![]()
16 sm i summ na 14 godini.. s roletkata sum go meril![]()
![]()
[ I'm not Normal ]