- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко ви е голям члена?
13На 18 г. Ама за сметка на това ми е по-дебеличък от стандартното и мисля че знам как да си го използвам за да задоволя едно момиче ,което е по-важното :P
Мойта пишка е 15 см..
Хах.. поне съм скромничко
(Шегувам се момиче съм![]()
![]()
:P
![]()
)
Facebook : Даяна Денкова
на 12 години-9 сантиметра и 12 в ерекция
15 годишен- 18см откакто започнах да се занимавам с фитнес и той скочи![]()
Vin diesel RULZZZZ
на 13г. 13см и малко![]()
21 см![]()
![]()
![]()
А съм на 15 години
Радва положението
![]()
На 16г. съм почти и ми е 17см. и се надявам още да дръпнене че тва е малко ,ама...
![]()
Kolkoto pove4e,tolkova pove4e!!!
на 16 16.6![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Моят член е около 33 см и е дебел като 3 литрово шише Дерби!
Първоначално написано от dablow
16г-18см![]()
![]()
П.П.: много смешно ми стана, когато 1 пич написа, че се мерело от таша*ите... Непомня точно кой беше, но искам да го питам кат се чу*а дали го вкарва с таша*ите![]()
![]()
Към голямо пишко-развитиеПървоначално написано от Hicho
![]()
Vin diesel RULZZZZ
хммм момиче съм и не харесвам много дългите пениси, защото любимата ми поза е кучешката, а при нея е мн добро проникването и когато му е мн дълъг ме боли![]()
![]()
![]()
Явно всички български момчета са с 16+ хаха , май доста комплексари има в тая тема.
Точно за това не пиша.. Все някой ще каже че е нереално..Темата си е тема.. дали лъжат или не.. едва ли ще разбереш някога..
оооо Doggy Style споделям ти любовтаПървоначално написано от Lolita93
дано 1-вия ми път бъде под формата на тази поза
![]()
![]()
Ц, само потребителите в тийнпроблемПървоначално написано от neshtonovo
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз съм на 15-почти 16 години и ми е 17.6-17.8 см.Някои може ли да ми каже до каква възраст расте пениса?
Докато не спреш да си мериш и топките...![]()
+1Първоначално написано от Doga
![]()
Добре не защитавам никой,но .. човека пита 1 ти отговаряш с друго.. и кво като му е 17 нереално ли е ???? тр катоси на 15год да ти е 7 см ли ??????????? Това че невярвате не означава че не е възможно..