- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го накарам да ме хареса
Ми значи аз харесвам едмо момче и искам да го накарам и той да ме хареса харесва естествени момичета какво да направя моля къжетеееееееее![]()
![]()
Нарушена т.1
moderated by oth_fenka
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Дръж се естествено
Суетата.Моят любим грях.
бъди естественабез много грим и не с някви крещящи цветове дрехи. и все пак е най-важно държанието , а не облеклото ти
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
не ви ли омръзна да бъркате разделите бее - КОЗМЕТИКА И ДИЕТИ - това какво общо има с написаното от теб ;?? .. а въпроса който задаваш няма да коментирам - НЕ МОЖЕШ ДА НАКАРаШ НЯКОЙ ДА ТЕ ХАРЕСВА![]()
+1Първоначално написано от kiss_kris
Чувала ли си някой да казва: Любов на сила не става ?!
Помисли върху това
Какъв е смисъла да бъдеш с него щом харесва евтини момичета .. ?Ако толкова държиш стани и ти такава ..
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
До авторката:Ако наистина си емо едва ли не те харесваили пък му направи любовна магия
![]()
![]()
6tom ne te har ttei takava kakvato si n6 ne moje da naprish ;p leka nosht :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
харесва естествени, не евтиниПървоначално написано от j_adore2
![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ти болен ли си... Ако наистина е иму, няма начин да я харесва, освен ако и той е депресар като нея...Първоначално написано от nasko_kaulitz
Към авторката: Няма да почне да те харесва, направи на всички услуга и се самоубий от мъка![]()
Абе аз не съм емо бееееееееееееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
abe izleste nqkoi put,ako te haresa 6e te haresa,ne moje6 da nakara6 4oveka da te haresa i se druj estestvenno
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Nqma takuv na4in ili te haresva ili ne i ako te haresva neka e zaradi tva koeto si, a ne zaradi tva na, koeto se pravi6 za da mu se haresa6
Напълно съм съглсна..Първоначално написано от sarityy
To be yourself is all that you can do...
"Насила хубост нестава"!Доста позната фраза,нали?Иначе казано не се опитвай да му се харесаш,ако той няма чувства-нищо няма да излезе.Бъди себе си и който трябва ще те хареса.
Първоначално написано от j_adore2
+1 Защо трябва да се променяш заради едно момчеима и по добри от него, които ще те харесат каквато си си :P
![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
За едно момче .. ?! Ти си луда момиче Никое момче не харесва естествени момичета нищо че казват че харесват !! Секи мъж си пада по Големоцицестите МАцки от корицата На ПлейБой !! Те са Мега " естествени" ... Не бъди Естествена а истинка или просто бъди себе сиНАправи това което ти говори сърцето а не хората
Ако наистина искаш да си с него .. ( макар че не си заслужава щом не те оценява ) Просто му покажи истинската си страна ...
P.S Един съвет от мене Кукло .. Бъди такава каквато си а не такава каквато искат да бъдеш другите![]()
![]()
Хора много сте ми интересни начи тя пита как да го накара да я хареса, което значи, че едвали се познават и в прав текст значи Как да му привлека вниманието?
Ми покани го да излезете и бъди себе си (и без здухване)!
Според мен трябва да те харесва такава каквато си а не някоя на която се правиш , ако те харесва харесва ако не . . има много други момчета![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Нека се съберат и да си пуснат да си гледат някое Би филмче и след това свалят гащите и гледа,че това е момчеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.