.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Само аз САМА..

Всичките ми приятелки вече си имат гаджета, само аз не! Но да си призная за мен това не беше огромен проблем и даже ми е много добре, но днес излизах с две от моите приятелки и те бяха със своите гаджета и като ги гледах толкова ми стана гадно, че само аз съм сама..и за малко останахме само 3те и те започнаха веднага да ми викат "хайде,трябва да си намериш гадже, не може да стоиш все сама" дрън ,дрън. Ама как да им обясня,че то не става така лесно, не мога да щракна с пръсти и хоп вече имам гадже!! Постоянно искат да ме сватосват с някакви приятели на гаджетата им и непрекъснато "добре, този не ти ли харесва,погледни го сегаа.." Ами не ми харесват,не ме привличат, но всъщност има едно момче,което може би харесвам или се заблуждавам,че го харесвам..преди си пишехме много често и с времето спряхме..аз съм й казвала за него, но те не го одобряват, но на мен не ми пука, то е важно на мен да ми харесва и се чудя да започна ли да му пиша отново..да пробвам ли, защото много се страхувам от това да не би да започна да го харесвам много и после да се разочаровам, но мисля,че трябва да рискувам, нали все пак риск печели,риск губи..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ооо по-добре сама отколкото с някой в който не си влюбена и си с него само защото твоите приятелки имат гаджета
    а за въпросното момче хвани му пиши покани го да излезете и го опознай добре и после решавай дали
    да пристъпваш към по-сериозни отношения

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Да имаш връзка само, за да впечатлиш приятелките си, е напълно безсмислено. А за тяхното натякване и сватосване нямам думи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Прави каквото ти мислиш за правилно, не слушай приятелките си.

ами аз си правя каквото искам смисъл съветвам се с тях от време на време, но някак си като ги видях и ми сатна малко гадно за мен

виж са и на мен ми е гадно като ми заразправят приятелките какво правят с гаджетата си и тем подобни да не говоря че дори некви гълъби пред мен като се "засватосват" взимам да се дразня и ги пъда(па кво остава за момче и момиче!)
    но пък от друга страна не може да седиш и да се питаш дали го харесваш или не защото така губиш време и някоя мое да ти го грабне по носа :д а и не можеш да чакаш да падне нещо от небето - търси и ще намериш

Мега фен Аватара на Chacho
    Лепни обява, че си арна мръвка и дириш консуматор, да видиш колко бръже ше влезеш в крак с модата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ще почна да търся някой консуматор

ама не аз преди бях некак си срамежлива да кажем са си лепвам едва широка усмивка но за съжаление(аз не съм капризна де) обектите не ми харесват особено но все пак нема лошо едно флиртче :Д

а ти авторке търси и ще намериш
    звуча като от някой библейски филм

Нали знаеш, че като углозгаш месцето, фъргаш кокъла после...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Нали знаеш, че като углозгаш месцето, фъргаш кокъла после...

еее това го правят доста момчета
    и то доста безчувствени при това (сама си научих урока) все едно сме некъв предмет (ама айде да не почмам шото и от двете страни се намират такива случаи и истината си е въпрос на гледна точка но за мен е по средата някъде)

Мисълта ми е, че толко я е зачешало авторката, че не се усеща. Тва, което вие и повтаряте откакто е отворила темата.

Авторке, ступвала ли си катерицата скоро, че току-виж ти помогне да успокоиш страстите?

мхм само да се се изложиш авторке внимавай каква стока подбираш :д

ще бъда внимателна..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Не започвай връзка насила,защото другите имат.И обвързаните и необвързаните имат своите плюсове и минуси.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Не бързай,когато му дойде времето...няма как да стане насилствено,но това и не значи нали да си стоиш само в къщи и да чакаш някой принц да се изкачи до терасата ти
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Hilary_
    Страхуваш се или не, рано или късно ще бъдеш наранена .. това няма как да се избегне.
    Това не трябва да те спира да изживяваш първата си връзка, първото си момче .. всички онези моменти, които ще те направят щастлива (дори моментно). Ако си сигурна, че харесваш момчето му пиши .. ако не - не бързай с гаджетата само, защото приятелките ти имат. Нормално е като излизаш с двойки да ти става тъпо .. просто излизай с друга компания.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Неди да се притесняваш.Когато излизаш с двойки винаги се чустваш като третото колело (в твоя случеи петото ).Обаче това няма значение.Някои ден и ти ще си имаш гадже и ще ти се струва странно,че толкова си се впрягала в търсенето му.Дръж се нормално,не се втилясваи за глупости,оглеждаи се и ще намериш.А ако не е правилният ще има и следващи.Все пак както се казва - проба грешка,проба грешка.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Аз съм в същото положение, почти. Всичките ми дружки си имат boyfriends само аз нямам. И мен вечно ме сватосват с некви момчета, не че съм капризна, просто обичам да се влюбвам от пръв поглед , и ако това не се случи веднага.. Няма да се влюбя с този човек, ако ще и 100 години да излизаме. Та исках да ти кажа да не се тревожиш, тайната е в това да спреш да мислиш,как само ти си сама и как нямаш мъж до себе си. Отчаянието кара момичетата да се хващат с момчета, които не харесват само и само да не са сами, за протокола. Така че, live your life и хич да не ти дреме. За всеки влак си има пътници, мацко не забравяй!

Цитирай Първоначално написано от mimess93
    не че съм капризна, просто обичам да се влюбвам от пръв поглед
    Хоби ти е, викаш...

Първоначално те помислих зa Goddess. Добре, че прочетох ника, та отмина разочарованието.

Мега фен Аватара на Зайче..
    И аз преди се чувствах тъпо приятелките ми като имаха "гаджета", а аз не. И кв'о стана накрая - хванах се с един и 200 пъти съжалих. За тв'а сега съм forever alone!

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Хоби ти е, викаш...
    Не, че ми е хоби, просто винаги се случва така при мен.

Сигурен съм.

Мега фен Аватара на babity
    Аз не мисля, че е толкова на зор. Виждам само страх да не остане по - назад и едно вътрешно нейно усещане, че все още и е време да си играе с барбита. Прави си кефа и не се сравнявай с другите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си