- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато погледите ви се съберат - може ли да излезе нещо ?
Въпросът е към вас момичета. Когато се спогледате с някой по-дълго време какво си казвате: Този пък какво ме зяпа... или Еййй този ако дойде и се запознае с мен![]()
Какво мислите за момчето което ви гледа дълго време? Бихте ли отишли да се запознаете с него?
♠ The Nuts! ♥
Ако е смотан бих си помислила: 'Уф тоя смотания що ме гледа сега?'
Ако ми хареса: 'Неска съм мн секси.. пак'![]()
Но не бих отишла да се запозная, ще чакам той да дойде.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
и аз чакам
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Защо да не е нормално?Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо пък да не е нормално. Не виждам нищо срамно или лошо в това.Първоначално написано от KillSwitchEngage
♠ The Nuts! ♥
то не е лошо или срамно, ама момичетата чакат все тях да ги свалиш, правят се на тежки![]()
Може пък да ги е срам бе ВасеПървоначално написано от tuzaro
![]()
♠ The Nuts! ♥
Първоначално написано от Lub4o**
Нека гледа колкото иска :P
Сега сериозноЧесно казано нищо не мисля в такъв момент, просто отвръщам (така да се каже) на погледа. На всички момичета им е приятно да бъдат заглеждани
![]()
те момичетата ся са по отворени, нас срам ли ни е кат застанем на парапета и почнем "ей секси, хубави времена бяха ама ся няма да има....
emm kvo da si kaja "uff toz kyf e grozen" i se obryshtam na drugata strana
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Ако момчето ми хареса (защото не винаги зяпам някого, само ако ми хареса .. може и друго да ми е интересно)и задържи погледа си на мен се надявам да дойде да се запознаем.. аз не правя първата крачка в запознанствата..не ме бива особено![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Сигурно и ти не си китка...Първоначално написано от krisi_pisi
♠ The Nuts! ♥
Не мисля,че ние трябва да правим първата крачка винаги...21 век сме все пак.Който е по-загорял той я прави. ;D
Майтап няма...Първоначално написано от mort
♠ The Nuts! ♥
разбира се..........Първоначално написано от Lub4o**
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
+12345669874563214456987456258...Първоначално написано от punkrock
Айде бе...няма ли едно момиче което да направи първата крачка.Не ядем момичета в крайна сметка...поне тогава когато сме наядени![]()
♠ The Nuts! ♥
Ъъъ...аз съм супер срамежлива...дори и някой да ме заговори и мене ме е срам..и като ме гледат се чувствам някакси неудобно и ме хваща срам пак и то много![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
изчервяваш ли сеПървоначално написано от Шушулчица
![]()
ами ако ми хареса, да, ще си помисля ''дано да дойде да се запознаем'' или поне ''ба тоя къв е як''![]()
![]()
и ако наистина супер много ми хареса, бих се запознала с него, ако той не дойде пръв
ако не ми хареса...нищо, просто няма да го гледам, за да не си помисли слу4айно ,4е проявявам интерес
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
spr e qko kogato s nqkoi si ucelite pogledite ;D tei de![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
еми ако тоя дет ме зяпа не ми хареса не му обръщам голямо внимание,но ако ми хареса ще го гледам и аз и ще 4акам да видя кво ще напрай въпроса щот съм срамежлива по принцип и трудно правя 1-та кра4ка
I can't stop myself from loving you <3
Ами ако ти кажа че често ми се е случвало с тези погледи много интересно ми е било какво ли си мисли сега тя въпреки че не сваля поглед от мен .и аз съм срамежлив но пък ако си поръчам уиски за да се по-отпусна пък прекалено откровен ставам и може би малко арогантен не казвам селяк но мисля че знаеш какво имам в предвид е как да действам я кажи да седя и да не ставам само със погледи или да си поръчам?Първоначално написано от cinderella_gugutka
+1Първоначално написано от punkrock
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!