- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наранявали ли са ви? / Наранявали ли сте?
Въпроса е ясен.Говоря ЕМОЦИОНАЛНО,не физически.Ако да поради какви причини,как се почуствахте след това,повтаряли ли сте грешката си и т.н ?
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Да.. и за двете.. Мн ясно, че се почувствах зле.. и трите пъти, когато са ме наранявали.
Ама когато аз съм го правила това, ми е било все тая... ехх .. Няма да правя повече така ;(
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Да са ме наранявали ? Не, не мисля. Преди 5 години едно момче ме заряза с..шамар..и това може би ми беше единственото нараняване..но не емоционалноИначе аз съм ранявала много момчета
Просто преди обичах да тръгвам с някой само за ден/два (като за подигравка) и после ги зарязвах. Сега много, наистина много съжалявам за тези мои постъпки
![]()
Ддз![]()
![]()
Мен не много,ама аз май да.....нз,не ми пукаше особено честно казано![]()
![]()
Мен не са ме наранявали.Аз често наранявам момчетата,но поне ми пука.
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Emocionalno mnogo sa me ranqvali,no ot lubov pochti ne.Samo 1 pyt kogaot me zarqzaha mi pukashe 1 den max![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Мен неса ме наранявали кой знае колко пък и си падам малко непокист.![]()
Абе ддз май аз съм наранявал повечко...
![]()
![]()
You're always hiding behind your so called goddess,
So what you don't think that we can see your face,
Resurrected back before the final fallen,
I'll never rest until I can make my own way.
1 път са ме наранявали,1 път аз съм наранявал ( защото в началото момичето мн надменно се държеше, но после и го върнах с лихвите)![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
1- Да..
2- Да..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
да/да![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
да,Да.
Наранявали са ме 1 път,аз съм наранявала много пъти,ама не ми ука колкото и тъпо да звучи![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ami da naraniha me 1 pyt edno mom4e me ostavi no posle pak iska6e da se vyrne pri men i sega iska i az gi naranih i prodyljavam da go naranqvam za6toto sym mnogo otmystelen 4ovek![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
1. Да, наранявали са ме. По точно 1 ме нарани ама много![]()
2. за жалост даЗарязвала съм по кофти начин момчета и хич не се гордея. На човек веднъж трябва да му дойде до главата и да го заболи, за да стане по милостив и да си мери действията спрямо другите...
Наранявали са ме..много...и сега сигурно пак ще ме нарани 1 човек,дори без да иска...Заради тази несподелена любов просто като ме отрязват винаги,а и повечето са ме обиждали нещо![]()
Дали съм наранявала...Мисля,че да 1 път...ама ми пукаше ужасно мн...а на онея ,които ме нараниха им е през оная работа за чувствата ми..с извинение
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
наранявали са ме....след едно дълго вманиачаване в едно момче с което нищо не стана..мн зле бях.... наранявала съм и то наскоро.
Бях с едно момче 3 месеца и нещо...и скъсах с него по разни причини... сега той още е наранен ,а мина много време...криво ми е,защото мн държах на него..ама съдба
da da i za dvetekakvoto p4ukalo takova se obadilo det se vika
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ами наранявали са ме да кажа така по сериозно 2 3 пъти но никога няма и да ги забравя![]()
![]()
не искам да говоря за това защото с натъжавам а иначе може да съм наранявала но поне според мене не много сериозно
![]()
Аз нараних много едно момче,той беше и след 3 години още е луд по мен!Момчето,заради което го нараних,направи същото и с мен(не нарочно)!Как се почувствах-след 3и години все още се чувствам длъжна,заради стореното и след 2е години-още го обичам и мисля само за него!Та ощо взето-зле!
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Е при мен не е така,човека,който ме нарани,държи адски много намен и може да се каже,че съм най-близкия му човек от женски пол!Първоначално написано от Шушулчица
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
Така е,но понякога и без да си го искал нараняваш някой!Първоначално написано от Bellatrix
Da/Ne
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Наранявали са ме .. без да знаят в повечето случаи .. или във всички .. не знам ..![]()
Наранявала съм .. и физически и душевно ..![]()
Наранявали са ме.
Като не са оценявали колко
струват чувствата ми и
какво съм направил за тях.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg