.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 119
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И за двете Да.Наранявали са ме много гадно.По принцип трудно ги преживявам тея неща,но пък преживея ли ги, край.Момчето, което ме нарани, ми направи много гадно.Говореше зад гърба ми, отричаше всичко между нас.Чувствах се като парцал и като играчка в неговите очи.Но това е минало и го преодолях.
    Наранявала съм,но не нарочно.Ситуацията беше такава, че момчето имаше чувства, а аз не.
    Имам и други подобни случки,но мисля,че и това е достатъчно.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Наранявала съм другите, но наранявайки тях -правя същото със себе си! Незнам как става но помня как съм се разделила с всеки и както аз съм се разделяла с тях пак ме е боляло
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Аз съм наранявала много повече от колкото мен са ме наранявали, но... шанс
    >>> House Music <<<

и съм наранявала и са ме наранявали но моята грешка е че като видя че съм наранила някого и се връщам назад за да му помогна ли за да не се чувства зле лии.. нзм и аз и после се пак го наранявам.. лоша работа...
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Град
    in my world!
    емоционално да само 1 път но не беше кой знае колко мн, децка история,ми нз чесно да си кажа дали съм наранявала но мисля че снощи нараних едно момче(емоционално),надявам се да не съм
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Враца
    Аз не драматизирам толкова... Да, наранявали са ме, но чак да се съсипвам, по цял ден да рева... не Естествено, беше ми кофти, исках да си отмъстя, но с времето всичко мина и се забрави... а до колко аз съм наранявала? Ами не знам, ако някой се е почувствал наранен, да каже Не съм искала никой да наранявам... ако е станало - било е без да искам
    еlsy

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Мен ме нараняват доста често, незнам защо - май все случвам на гадняри. Аз съм наранявала момче само веднъж, но не беше нарочно, зачитам чуждите чувства, макар че те не зачитат моите В момента сащо ми е много криво, ама не мога да кажа, че ме е наранил, по скоро сама се закопавам
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

mmm da naranqva li sa me za s1jalenie...mn kofti mi e bilo .. i sega naskoro pak mi se sluchi...i gadnoto e che na teq det sa me naranqvali predi a i tozi naskoro ne im puka...
    da naranqvala s1m ....nqkolko momcheta ...i mi e bilo adski gadno i me e bolqlo za tqh...no s1m gi naranqvala nes1znatelno
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

Супер фен
    Ами, да... наранявали са ме... беше ми ужасно гадно дълго време и все още не мога да кажа, че съм го забравила... Иначе не мисля, че съм наранявала някого, ако е така - значи е било неусетно...
    nicolepcd

Град
    .,.,.Sofiq.,.,.
    емм наранявана съм била и съм наранявала само тези които мен да ме наранили .. друфите няма за какво
    ..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
    Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Май повече са ме наранявали отколкото аз съм наранявала...

Наранявали са ме,както и аз съм наранявала.Аз съм по влюпчива и трудно се отказвам от някой,но с времето всичко минава и отминава ..

Да един път мене и един път аз.. (като някаква отмъстителка станах хаахаха) Е може и повече пъти аз .. ноо говоря за по сериозно.. Еми естествено че ми стана гадно когато ме нараниха но не ми стана гадно когато аз нараних даже напротив..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Разочарованието, според мен е най-гадната емоционална болка, която съществува
    Направи добро- яж л***о !

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Разочарованието, според мен е най-гадната емоционална болка, която съществува
    Направи добро- яж л***о !

Всеки човек е наранявал. И аз съм го правила, но почти никога не е било съзнателно или нарочно.... Ранявали са ме. Много пъти... и в момента се опитвам да се съвзема от последния...

Град
    The Girl fr0m hell..
    Мн пъти са ме наранявали емоционално-мн хора..Всеки път е различно..Или някое момче,приятел или нашите...Един 1 път ме нарани едно момче и вече не се доверявам мн на момчета...
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Наранявали са ме.
    С нечестно отношение,
    с неотвръщане на моите чувства...
    Аз не съм наранявал,
    аз съм ангел
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    In Devil's Castle
    да и за двете...второто го направих от скука....
    someone else...

naranqval sam,naranqva li sa me i dvete n6 sa stava li pri men.no pove4eto puti sa me naranqvali

xax ami da mnogo puti sam naranqvana i hilqdi sulzi sam izplakala zaradi mom4eta ili priqtelki no puk az vinagi se staraq da ne naranq nqkogo

Naranqvana sum i az sum naranqvala...pri4inite sa tvurde li4ni Sujalqvam za vseki mig na bolka,koqto sum pri4inila i na biv6iq,i na nastoq6tiq mi priqtel!

Град
    с0фия
    ДА и за двете
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Пловдив
    Наранявали са ме,да.Аз дали съм наранявала...сигурно.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Че кой не е бил нараняван, също съм и наранявала (неумишлено) стремя се да не повтарям грешките си
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си