.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Da i za DvaTe.. . ..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Наранявали са ме. За съжаление и аз съм наранявала. Но не умишлено.
    А бившия ми (с който скъсахме 1 месец преди рождения му ден) все още разправя как съм го била наранила и как на рождения му ден съм го била оставила
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    И на двете отговора е да..
    Чувствала съм се ужасно.Старая се
    Да не наранявам..но не
    винаги успявам.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Montreal, CA
    И двете .. а това което ме дразни е,че когато аз наранявам и то неумишлено..не ми пука че го правя,което е ужасно...

Град
    Благоевград
    Да и двете

само ч път са ме наранявали,а аз съм наранявала много пъти и е голям кеф да го правиш

Bila sym naranqvana vednyj,a tova si ostavi sleda v men...Ina4e se e slu4valo da naranqvam nqkogo,no ne umi6leno..prosto se slu4va..
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Да... Беше зимата на 1951. Бях младо войниче и 44-ти калибър пушкалак ми отнесе ръката от рамото надолу... Никога няма да забравя болката
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

мм да... одавна беше... Децка любов - бях на около 12 и си харесвах един батко... той разбра.. дойде и ми се развика стана ми много тъжно.. след това имах малко по сериозни травми.. все попадах на неподходящи момчета.. чувах реплики от сорта "колко трябва да ходиме, зада ми пуснеш" или "не мога да имам връзка без секс, но много те харесвам и с удоволствие ще ти бъда първия" и всякакви подобни.. в крайна сметка си изградих бариера и вече не се доверявам толкова на хората.. Предавали са ме и "приятели", но там историите са много сложни... сега съм щастлива имам страхотено гадже и малко, но истински приятели, които не искам никога да загубя

Иначе се е случвало и аз да нранявам... но не го осъзнавах... бях си хлапе.. всестни момчета ме канеха на срещи и аз излизах на по 1-2 срещи.. ставше ми безинтересно и ги оставях.. или може би просто ме е било страх.. не знам, но съжалявам..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    И аз съм наранявала, и мен са наранявали. И в двата случая не е било умишлено - просто така е станало на момента. Бившият ми приятел първи разби моето сърце като ме заряза без причина и реши да се чука там с една. Супер зле бях тогава, ходехме от почти година и никога не съм го очаквала, ама стана...Не знам как се оправих, наистина тогава за първи път се почувствах наранена, безсила спрямо болката, която ми причини... А аз му разбих сърцето, защото се държах тъпо - не знам какво ми стана, просто си говорехме един ден и се опитвахме някак си да оправим нещата, но видях, че му става гадно и не знам защо нарочно продължих да го сдухвам 0_o Да кажеш отмъщение - не съм такава, не съм искала да му отмъщавам, просто не знам какво ми стана и защо точно тогава исках да го заболи... Сега отново сме разделени обаче до ден днешен не спираме да си натякваме как сме си разбили сърцата... И въпреки всичко продължаваме да се обичаме по един или друг начин... Абе голям филм сме общо взето
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Дам естествено!Та кой човек нормален не е бил нараняван Ама след това обикновено повтарям отново и отново тази грешка
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

Наранявала съм и то не, защото съм искала, а точно обратното, момчето беше много добро, само че не разбра, че няма да се получи. ;/

И да, наранявали са ме. Защото имах глупостта да се отдам на 1100%.
    Малшанс.

Трябва да има равновесие в природата все пак.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Наранявали ли са ви? / Наранявали ли сте?

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Въпроса е ясен.Говоря ЕМОЦИОНАЛНО,не физически.Ако да поради какви причини,как се почуствахте след това,повтаряли ли сте грешката си и т.н ?
    Наранявали са ме..Не познавам човек,който не е бил нараняван...По-важното е да го преодолеем и да гледаме напред!

Супер фен Аватара на Barbie
    Един човек ме е наранявал.

Не мисля, че съм наранявала. Ако е така, било е неволно и не съм разбрала. Може да съм разочаровала някого... Но винаги съм била повече от внимателна, когато става дума за чувствата на друг човек.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    да и за 2-те

Да,била съм наранявана веднъж,най лошото е,че сега не знам какво става и може би отнова ще ме наранят.
    А иначе и аз нараних веднъж,за което съжалявам,но нали уж трябва да слушаме сърцето и така трябваше да стане..

Аз не съм наранявала никой,а и неискам да го правя.Но мен са ме наранявали и адски много боли

Повече от фен Аватара на VeSna
    Наранявана - Да боли доста... даже доста е меко казано... Какво стана - обичах, подиграваше ме, унижаваше ме, а аз още по-силно обичах... След това? - КРАЙ не съм с него, не ми пука за никой... СЕГА? - сега съм на път пак да направя тая грешка, нооо мисля че няма да я повторя... Се пак не искам отново да боли нали?....

Да/ДДVeSna Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 9:07 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Наранявана - Да боли доста... даже доста е меко казано... Какво стана - обичах, подиграваше ме, унижаваше ме, а аз още по-силно обичах... След това? - КРАЙ не съм с него, не ми пука за никой... СЕГА? - сега съм на път пак да направя тая грешка, нооо мисля че няма да я повторя... Се пак не искам отново да боли нали?....

Да при мен е същото,аз даже вече я направих отново тази грешка. Далис ам наранявала?Наранявала са м по адкси гаден начин.. и ме боли за това
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    И двете съм правила и вече не ми пука
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Град
    Сливница
    аз попринцип съм много емоционално личност и лесно мога да бъда наранена и много пъти се е случвало мисля че и доста пъти съм наранява без да го искам

Някой мен? Немз
    Аз? Определено...
    Няколко пъти, за жалост

Град
    In Your Dreams...
    Да, наранявали са ме, но това ме направи по силна.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Град
    Yambol
    i za endoto i za drugoto DA,no e bilo v rannite mi godini i ne e bilo mn bolezneno,za6toto ne e bilo seriozno,sega ve4e e drugo imam si seriozna vrazka ot 3 god i sam mn 6tastliva,i ako ne6to stane tova ve4e 6te e istinska bolka...

Наранявали са ме,но и в 2-та случая имах доста голяма вина за това,което стана
    Дали съм наранявала?!За съжаление да И то не един или два пъти Дори в момента се чудя как да завъртя нещата,така че да не нараня две момчета,на които държа адски много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си