- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наранявали ли са ви? / Наранявали ли сте?
Да всеки са го наранили и той е наранил така че ..
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
НЕ са ме наранявали , но за съжаление наранявам ежедневно , без да се усетя![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Наранявали ли са ви? - горе долу но не беще болка за умиране
Наранявали ли сте? - да... доста често но много съжелявам за това![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
хмм...Не се е случвало момче,с което ходя да направи нещо,с което да ме нарани,но аз май почти успях един път.![]()
Почти всеки е бил от двете страни..
Аз само 1 път нараних 1 момче съзнателно..Ако е имало други случаи са били без да искам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
няколко пъти много са ме наранявали...
иначе гледам да внимавам и да не наранявам...
Първоначално написано от gangstata
+1
И на двата въпроса: Да
Първо мен нараниха,а след тва аз нараних двама,но си заслужаваше.
да![]()
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
страшна тема що не пусна дискусия " да "
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ами няма как да не се е случвало...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Едно момче ме нарани преди 2 години и все още се страхувам да започна нова сериозна връзка![]()
А иначе аз съм наранявала доооста момчета и то в повечето случаи несъзнателно![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ранявала съм както аз така и мен.Имала съм доста разочазрования.Мен повече са ме наранявали отколото аз
ти пък откъде знаеш колко момчета тайничко въздишат по теб и без да искаш ги наранявашПървоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
и по темата-да и е нормално, и се случва, и не се умира от това
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
и за двете Да![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И при мен за съжаление е такаПървоначално написано от kuklichka_bg
.Кофти,но това няма как да се избегне
![]()
да и по двата въпроса , но мен са ме наранявали повече отколкото аз.. МНОГО ПОВЕЧЕ !![]()