.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Free sms???

Free sms???

Можете ли да ми кажете саит за изпращане на безплатни смс до Англия?Или избщо до всички държави?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

За кво ти е сайт бе? То ако пишеш от телефона си цената на смс-а си е същата не е по скъпо Моя приятел е в Англия от 6 месеца и аз от тела си му пиша и е същата рабута се едно си е тука

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Мда за смс-и няма разлика
    Може и ако е мтел да пращаш от сайта на мтел
    Ако е глобъл от техния сайт
    Пак се получават няма проблем

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Не,не...не говоря за роуминг. Нещо като този сайт, който даде слънчице (с него не се получава нз защо) преди имаше програма- Gate...нещо си, с която в момента също не се получават...

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Where_is_the_love_
    Не,не...не говоря за роуминг. Нещо като този сайт, който даде слънчице (с него не се получава нз защо) преди имаше програма- Gate...нещо си, с която в момента също не се получават...
    Получават се 1000% сигурно е. Трябва ти просто регистрация и евентуално ако има мн юзъри олайн ще забави доставката но се получават

Една позната го е ползвала и сподели, че не се получавали съобщенията, ааа аз имам проблем със самото изпращане.Влизам си в акаунта и оттам вече...

Град
    Германия
    Една позната го е ползвала и сподели, че не се получавали съобщенията, ааа аз имам проблем със самото изпращане.Влизам си в акаунта и оттам вече...
    О не знам. Всички които са ми пращали от там съм им получавала смс-ите както и тези които аз съм пращала са били доставяни. Пък и получаваш съобщение в сайта когато се достави смс-а.
    Не знаеш как да пратиш ли?
    Ами влизаш си в акаунт и в дясно пише разни неща.Натискаш Compose и над полето което и се отваря избираш СМС.

Хех, мда до там стигнах, не разбрах само къде да добавя номера на получателя?

Град
    Германия
    Хех, мда до там стигнах, не разбрах само къде да добавя номера на получателя?
    В полето над което пише To със сини букви.
    Отдолу пишеш съобщението и после долу в дясно натискаш сенд.

EEe мерси много.Аз очаквах там да ме ограничи само в цифри и затова се обърках.Преди малко пратих смс и вече е получен
    БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО !!!

Град
    Германия
    EEe мерси много.Аз очаквах там да ме ограничи само в цифри и затова се обърках.Преди малко пратих смс и вече е получен
    БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО !!!
    Моля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си