.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мххх и аз нямам Ако толкова ти е писнало от шибаняците дето те гледат лошо се премести в ново даскало!Аз така направих и ще видя какво ще излезе Направи и ти така!Успех

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    vsi4ko shte se opravi spx ;p
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Plovdiv
    хм..и аз на 15 бях срамежливо хлапе,вманиачено в спорта,без много приятели.... обаче нещата вървят идеално след две години като тегля чертата...айде няма да говоря в цифри,важното е,че в момента имам човек до себе си,който обичам и който ме обича

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Реално погледнато почти никой няма свестни приятели. И да, много редко се намират свестни момичета или момчета.

Не си отвратителна, ако някой те хареса - ще те хареса такава каквато си. Не се опитвай да се променяш заради хората. Рано или късно ще си намериш някой, не се затваряй в себе си като гледаш, че другите имат.
    +1
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Град
    Русе
    Ми и аз не мога да си намеря гадже...ама..като не ме искат..да не ме искат..ще ме искат в Щатите Ако не знаеш какво да правиш..пускаш си музичка,гледаш оптимистично на живота и хич да не те ебе... Ти кфо от колко години не си имала гадже? Месец? Два? Година? Пф много малко.. 3 години как ти се струват на тебе? Все едно..ще ви дойде акъла в главицата
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    dve mogili
    Цитирай Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
    излез от вас и ще си намериш
    az izlizam ot nas no taka ne moga da si namerq kakto i da e
    Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!

WOW mai si iam blizna4ka iskam da se zapoznaq pove4e s teb stava li ai dai skaip na LS moje li

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си