.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

До съвършенство.

Запознах се с едно прекрасно момче и утре ще изализаме за пръв път на среща.Тъй като той ми каза да изберя мястото аз искам поне това да е идеално!Та бихте ли ми дали идея за тихо и спокойно местенце където бихте могли да си прекараме добре.Но не кафе или заведение това ми се струва първо доста банално,а и бих искала да сме сами.

П.с от варна сме

Град
    Terra incognita!
    Ми,малко е трудно на обществено място да сте сами,може би искаш някъде прайват?Иначе ако не е кафе,парковете,алейте и подобни са добър вариант,сори,не съм от Варна и конкретни места не мога да назова!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    гр. Пловдив
    Не е нужно да е в кафе. Според мен никак даже. Идете в някой парк където се разхождат пенсионери и майки с дечица. Мисля, че там ще ви е по-спокойно. Успех на срещата и без паника
    The Nuts!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    води го у вас
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Еми бих ти казала плажа,ама предполагам ти е минало през главата няма как Иначе да морката градина,ако искаш някое по-скопойно местенце.Нещо по интересно не ми хрумва

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Аз съм от Варна и ... за по-безлюдно и романтично място не се сещам от Мостчето на Желанията , ама към 10-11 часа... Ако имате 15-16 сте идеални.
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Сетих се за още едно местенце,точно под входа на морската ,между шаха и обсерватория,има една беседка и едни пейки ,от които се вижда морето ,ама е леко пренаселено особено лятоот де.

На буните точно в началото (от към златните) има едно плажче по което се слиза по едни каманаци. Миналото лято ходих там и направо беше страхотно един клон до брега...идеално,но не за първа среща.Ако сте от един квартал излезте някаде из блоковете някоя игрална площадка.

Благодаря за отговориет на всички ,идеята на xercu^es най ми допадна,но..Исках нещо някак по-нестандартно.

Град
    Русе
    Е не съм от Варна от винаги съм гледал да хващам романтични места. С приятна гледка,романтични бликащи светлини.. Хъм...не познавам варна (не съм ходил там) но ще ти предложа. Ако знаеш някое място с изглед към морето централно където залязва слънцето..и разбира се удобно място Сядате там и действате. Умната :P
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

разходете се по брега наморето-сиг има някой усамотен плаж
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Lub4o**
    Не е нужно да е в кафе. Според мен никак даже. Идете в някой парк където се разхождат пенсионери и майки с дечица. Мисля, че там ще ви е по-спокойно. Успех на срещата и без паника
    Любчо :Д ти наред ли си? в парк с пенсионери и хлапета...най-неподходящоот място за срещи...личен опит... пенсийките те гледат накриво (дори само да си приказват двама млади души) а пък ако искате др да правите (дори целувка примерно нали) ви е криво ,че и малките и дъртите гледат :Д хахаха веднъж в едно паркче бях с приятеля ми и едно хлапе дойде и зе да ме пляска такова по крака :Д мн беше смешно... таааааааааа по темата: не съм от Варна,но предполагам в града ви има някое интересно място,където основно се движат млади хора...примерно при мен в Пловдив тепетата са така...

Град
    Видин
    Морската градина във Варна е велика, особено през ноща..ако мене ме заведеш там ше ти се отвори парашута, мястото е адски красиво ^-^
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    На плажа,на някакви скалички,
    по залез слънце,взимате си
    нещо за хапване и пиене(гледай
    да не е пръжки с лук и ракия ),
    и натискате
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Аз съм от Варна и ще ти кажа къде, само че тря проверите дали има хора на Бобслея малко е пропаднал (спокойно няма да вис е случи нищо) и ще сте сами дори да е през деня има гледка към морето... няма хора!Перфектно е, само че внимавайте че е малко стръмно и ако е вечер... Повярвай ми там ще ти хареса и не е така комерсиално!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Град
    in my world!
    ами ходила съм във Варна доста пъти и според мен морската е идеална или някое безлюдно плажче или както вече казаха моста на желанията успех
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: До съвършенство.

Цитирай Първоначално написано от Amelly
    Запознах се с едно прекрасно момче и утре ще изализаме за пръв път на среща.Тъй като той ми каза да изберя мястото аз искам поне това да е идеално!Та бихте ли ми дали идея за тихо и спокойно местенце където бихте могли да си прекараме добре.Но не кафе или заведение това ми се струва първо доста банално,а и бих искала да сме сами.

П.с от варна сме
    Някой парк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си