Ей сладури (говоря предимно за момичетата,защото въпросът ми е към тях :P ) вие как бихте казали на едно момче,с доста странен характер,че искате да бъдете с него? Ситуацията е следната: познаваме се ЛИЧНО от няколко месеца,но и преди се знаехме кои сме...и на мен от известно време започна прекалено много да ми харесва това момче...пишем си по скайп,разменихме си тел. номерата... и веднъж една моя приятелка ми каза,че е сключила сделка с него - тя ме дава на него,а той на нея ще и даде един негов приятел .... знам,че звучи смешно и глупаво,но аз за това не съм виновна...та да се върна на въпроса си..и той се съгласил с тая сделка..но аз незнам как да постъпя..незнам как и по какъв начин да му кажа,че искам да съм с него....незнам също и как ще реагира,понеже както вече споменах характерът му е доста особен. Мерси предварително на всички,които могат да ми помогнат.И моля - без обиди...знам и че темата не е за този раздел,но понеже забелязах,че тук влизат най-много хора реших да я пусна тук

т.1
коалка