- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- странна работа
Ами аз си имам приятел,обичам го и той ме обича,но не това е проблема,а родителите.Случвало ли ви се е ваште да ви видят да се целувате по улицата и да ви кажат `как може така хората ви гледат,срам нямате ли?` и нещо подобно?Разбирам,че те са големи,разбират го по-друг начин,тяхното време е било друго,но чак толкова ли са старомодни или на мен нещо ми има?Давайте мнения.![]()
На колко си?![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Maika mi i bashta mi ne sa mi govorili taka, no na moi poznati roditelite sa govorili taka. I da, nqkoi roditeli naistina sa prekaleno staromodni, konservativni i revnivi, che izrichat podobni smeshni za nas dumi.
ще правя 15
ее голямо 4удо като се целувате, не сте тръгнали да се ебете се пакПървоначално написано от xXx_xXx
ваще явно наистина са доста старомодни и се интересуват прекалено много от 4уждото мнение . поговори с тях
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ми може би нямат предвид изобщо да не се целуваш , а да не го правиш в махалата , селските клюкарки да гледат .Първоначално написано от xXx_xXx
![]()
Когато бях на 14 и баща ми ме видя да се цекувам с момиче ми каза:"зарибявай,еби,бягай".А ма нема кой да го послуша...
You're always hiding behind your so called goddess,
So what you don't think that we can see your face,
Resurrected back before the final fallen,
I'll never rest until I can make my own way.
МДА ТАКА Е И АЗ САМ САГЛАСНА С ТОВАПървоначално написано от Marianella
Ich habe nichts nur eine Liebe
На мен не ми се е случвало, тъй като те самите го правят. Така че това не ми е проблем.![]()
Ами няма да ми кажат така...Майка можеби ще се възмути малко,а баща ми ще ме спука от бъзик![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Майка ми не ми дава да я целувам по бузата на публично място,че било "грозно".А вие за кво говорите..![]()
Моите нямат нищо против това,в смисъл нищо не са ми казвали когато са ни видяли да се целуваме .. Това е нещо нормално ще кажеш не са били на нашата възраст и не са се целували и те ..И въпреки това има родители ,които наистина с апо старомоднички така че .. Всичко е въпрос на родителите ( всеки с характера си)
Ами питай ги-"Cпециално място за целуване ли трябва да си намерим?"![]()
На мен никога не са ми правили изречения точно затова,но и аз имам познати на който БАщА им не е много доволен
![]()
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
да-заради клюките е..надали щото не ти дават
Мен лично не са ме виждали а и избягвам клюкарките да ме виждат
Мен не може да ми каже ко да правя..освен когато
става дума вече за по-серизони работи:P
тате веднъж беше видял такова нещо,спука ме от базици
![]()
Първоначално написано от fifinkathefreak
![]()
абе нали ги знаете родителите като ги хване критическата и почват да дрънкат простотии и което най мноо ме нерви забравят те какви са били на времето![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА