Пускам тема по-скоро да споделя, отколкото да искам съвет, ама ще ми бъде интересно да чуя някой коментар..
Попринцип обичам да излизам с момичета, харесвам ги и ми е страшно кеф и забавно с тях, но някак си не мога да завържа сериозна връзка (нещо за повече от две-три седмици).Опитвал съм няколко пъти, особено през последната година, но имам чувството, че подсъзнателно правя нещо и винаги развалям нещата.Вчера приятелката ми ме скъса (~1месец) и ето още един проблем - не чувствам нищо.Не ми е гадно или кофти, не искам да се самоубивам и не ми идват никакви идеи как да си я връщам.Може би и не искам да си я връщам. Тъпото е, че обикновено след раздяла приемам нещата точно по този начин. От една страна е добре, че не изпадам в "следначуквателна депресия" и вече имам силно желание да си намеря ново момиче, с което да се виждам, но от друга пък виждам как мои приятели се тръшкат и измъчват по "жените" си и искам и аз да изпитвам такива силни чувства
за протокола: почти на 16 съм. Знам, че съм млад и има много години пред мен, ама ми е кофти, че не ми е кофти : P