.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Повече от фен

Дали има поне мъъъничко смисъл...?

Ухх харесах си наскоро едно момче. Запознахме се. Излязохме. Супер сладур,всичко е екстра,ама по дяволите, много,очевидно е разгонен,а на всичкото отгоре е някъв пълен женкар! (това го разбрах просто нямаше как), а аз съм на 18 ,ама съм едно невинно такова,скоро приятел не съм си имала и иии ко да кажа дам не съм го правила,а на него само тва му е в главата..секс..аз ся не мога да му го дам,пък да ми е тооолкова сладък и се чудя има ли поне грам смисъл да се занимавам с него...

Град
    Paradise
    Надали има голям смисъл. Щом е такъв женкар... Не се връзвай с тоя тип момчета особено, ако си по неопитна и невинна - ще ти разбият сърцето.

Град
    where the sun rises
    ако искаш вече да си напраиш сефтето с някой без значение кой- само тогава има смисъл..Според мен

Обичам те Миши

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Ако е за една вечер има, иначе такива мъже не седят само при една жена
    Направи добро- яж л***о !

Няма смисъл.
    Аз преди се забърках с такова момче и после си изпатих
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

по-добре го остави и го направи с момче, с което имате мн силна емоционална връзка, не си заслужава да се даваш на "женкар" който ще те изчука, щи разбие сърцето и ше те зареже

Напук на всичко,аз винаги вярвам,че има надежда

Като го виждаш, че е женкар и мисли само за едното е***, какво правиш при него, бе момиче! Няма значение колко е сладък и какъв голям сладур е, ще те нае*** и после ще те зареже и Ти ще Страдаш! Това ли искаш? Ако да - ми ок отивай! Ако ли не - Бягай далече от него, докато е време! ( съжалявам ако съм била доста груба и цинична!)

Град
    София
    Хах още ли има 18 годишни девственици бе... На къде отива тоя свят...
    Can love be forgotten?

Цитирай Първоначално написано от Abs0lute
    Аз си мисля, че светът не върви на добре, щом има хора, които да мислят като теб!

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Аз си мисля, че светът не върви на добре, щом има хора, които да мислят като теб!
    Az puk mislq che vurvi dobre ako ima hora kato nego

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    Az puk mislq che vurvi dobre ako ima hora kato nego
    Оо да сигурно, явно за теб е доста нормално да се е*** лапета на по 13-14 години, колкооооо романтично и красиво! Като, че ли вие ще определяте кой на колко да си изгуби девствеността, това си го решава всеки сам за себе си!

Aaa ne znaeh che sled 14 sledva chisloto 18

Aaa ne znaeh che sled 14 sledva chisloto 18
    Казах го горе и сега ще го кажа - Като, че ли вие ще определяте кой на колко да си изгуби девствеността, това си го решава всеки сам за себе си!

Въобще не виждам защо спорите с zaraaa.Абсолютно е права, че не е кой знае какво герйство да си направиш сефтето на 13 и да си пиян като кирка.Всеки решава за себе си.Не можете да убедите нито нея, нито когото и да е било в нещо различно от това в което вярват.

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    И аз съм на мнение,че не трябва да му се даваш.Все пак е очевидно какво иска.И ти,и той перфектно знаете това.Даа,може и да е много сладък,но нали всички момчета са такива когато искат нещо?А какво става когато го получат?Вече не изглеждат толкова мили и приемат това,че са те оставили за нещо съвсем нормално.С две думи,просто не разбират къде е проблема.Мъже! Според мен,ще направиш грешка ако му дадеш това,което иска.Но изборът си е твой.Както беше написано по-горе...Ако не искаш нищо от него,просто нещо бързо и незачитлно-добре,давай,върви,няма проблем.Но ако искаш нещо повече,чувства,емоции-по-добре недей.
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Въобще не виждам защо спорите с zaraaa.Абсолютно е права, че не е кой знае какво герйство да си направиш сефтето на 13 и да си пиян като кирка.Всеки решава за себе си.Не можете да убедите нито нея, нито когото и да е било в нещо различно от това в което вярват.
    Благодаря ти plmn - е тва е истината!

Phaha koi govori za geroistvo...nikoi ne e kazal che traa se naebesh na 13,qvno za vas pod 18 da se naebesh e tochno tva...13 godishna pikla

си дойдем на думата първо зара а адски права и второ на тоз му тегли една хубава българска майна и давай напред

Phaha koi govori za geroistvo...nikoi ne e kazal che traa se naebesh na 13,qvno za vas pod 18 da se naebesh e tochno tva...13 godishna pikla
    1- во ти нещо подиграваш ли се с тези твои думи:Phaha koi govori za geroistvo... и 2-ро Не не е това, ние с plmn, пояснявахме, че в днешно време като че ли е нормално да ми се е*** на по 13-14 години, а не в зряла възраст!

Град
    Монтана
    Не се занимавай с подобни типове.. в неговата глава е мисълта за това как да спи с теб и да те зареже..
    просто не си струва.. ще те нарани..
    Facebook : Даяна Денкова

Град
    София
    1- во ти нещо подиграваш ли се с тези твои думи:Phaha koi govori za geroistvo... и 2-ро Не не е това, ние с plmn, пояснявахме, че в днешно време като че ли е нормално да ми се е*** на по 13-14 години, а не в зряла възраст!
    Хмммм зряла възраст? 28 год? 35 год? Никога не съм разбирал жените като вас.. Вие винаги говорите за секса като за нещо което едва ли не правите насила, само заради нагона на отсрещния пол. Анти-сексуални създания като вас? Никога няма й да ги разбера. Предполагам какви книги сте чели, кои филми сте изгледали, но ще ви разочаровам. В днешно време вашата идеалистична представа за "Секс" няма почвата да просъществува. В настоящето, с всичката информация с която подрастващите разполагат, с крайно вулгарната заобикаляща ги среда, сексът не просто не може да бъде този символ на кулминационната близост и доверие между двама партньори, а дори обратното - поредния "инструмент", блажено удоволствие, с който спокойно може да се експериментира, и който лицата изживяват абсолютно поотделно и различно, адски далеч от вашата идея за "едно-цяло".
    Can love be forgotten?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Няма смисъл.
    Аз преди се забърках с такова момче и после си изпатих
    И аз. Е уж отначало не беше за секса,но след известно време беше само заради това.
    Та според мен няма смисъл да се занимаваш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Хмммм зряла възраст? 28 год? 35 год? Никога не съм разбирал жените като вас.. Вие винаги говорите за секса като за нещо което едва ли не правите насила, само заради нагона на отсрещния пол. Анти-сексуални създания като вас? Никога няма й да ги разбера. Предполагам какви книги сте чели, кои филми сте изгледали, но ще ви разочаровам. В днешно време вашата идеалистична представа за "Секс" няма почвата да просъществува. В настоящето, с всичката информация с която подрастващите разполагат, с крайно вулгарната заобикаляща ги среда, сексът не просто не може да бъде този символ на кулминационната близост и доверие между двама партньори, а дори обратното - поредния "инструмент", блажено удоволствие, с който спокойно може да се експериментира, и който лицата изживяват абсолютно поотделно и различно, адски далеч от вашата идея за "едно-цяло".
    +1 i think im inlove

ae ludileste e tyka 13 godi6ni lapeta sa ebat kat magarete i neznaite kva grozna kartina e katy minat pokrei vas . a oniq go ostaovai 6toto ,samo pomisli sled katy prai6 sex s nego 6te te iska li o6te. ti stava6 ve4e ne6ty katy pro4eten vestnik

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си