- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбен, и скъсан
ситуацията е следната - запознах се с едно момиче на един рд - харесахме се, забивахме се и след няколко дни вече осъзнах че супер много я харесвам, признах и го - и тя каза че има чувства към друго момче и че най-вероятно нищо няма да излезе ако тръгнем... Просто работата е там че супер много я харесвам и не мога да спра да мисля за нея - и искам да си я върна и да я накарам да забрави за оня!!! какво да направя?? помощ...
Като за начало не и се натискай...щото така си намаляваш шансовете...
Разбери дали има шанс с другия и ако има ... остави ги..
ако нямат шанс...давай ама по-спокойно![]()
еми аз я питах за него - и тя каза че още не са си били изяснили отношенията....
Според мен се отдръпни.Веднъж вече си и признал,че не ти е безразлична, защо трябва да я притискаш, а и внимавай да не остане с впечатлението, че си готов на всичко заради нея, че може да те прави глупак като те разиграва
Направи добро- яж л***о !
да я оставиш?... ами замисли се че щом ти е казала че за нея нямате бъдеще то тва означава: " НИКОГА НЯМА ДА СМЕ ЗАЕДНО!" та ако не си разбрал да ти кажа че единствено ще й досаждаш ще й развалиш може би бъдещата връзка с харесваното момче и освен да те намрази и заебе още повече нищо друго няма да стане![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Срежи си вените и пусни още една тема в тоя форум![]()
De-Phazz - Anchorless
това ше е най-разумното, нека тя дойде при теб!Първоначално написано от Мушмула
e аз кво - да си чакам като някой идиот тя да се върне - а ако никога не се върне?
Ехх много си лош, ейййй!Първоначално написано от Vichko0o
По темата - просто няма как да я накараш да те хареса, виж как ще се развият нещата с другото момче и ако не стане нищо действай ти, но докато двамата се забиват не им пречи!
ами там е работата, че си нямам идея - кой е тоя другия - не го познавам!
Има ли желание - има и начини, дано ме разбереш какво искам да ти кажа!Първоначално написано от Ghost_Rider
![]()
Не си единствения , аз съм с нещо подобно.. само че нз дали има другПървоначално написано от Ghost_Rider
![]()
сгази го с валяк ( и тва е идеч бтв) и все пак по добре я остави за малко.. момичето и без тва е достатъчно объркано и не му е лесно ,че да му се налага да мисли и за теб и твойте чувства ... нека се изяснят нещата и си пробвай късмета пак![]()
Млати я яко докато не
се съгласи да е с теб.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не можеш да го промениш..набий си го в кухата глава.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ostavi q da is izqsni ne6tata...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Остави я.Казала ти е, че няма да имате бъдеще според нея, така че най-добре си останете само приятели.А и да не би светът да свършва с нея?
Да бе има и шанс нейния приятел да му фрасне две баници у бързината.А и тази поговорка не важи в тук (в България освен ако не си некое богаташче,мафиотче и т.н.Първоначално написано от zaraaa
)
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Всеки има различна гледна точкаПървоначално написано от ™G-Baby™
Мисля, че поговорката е доста добра за случая и мисля, че намира приложение във всяка страна
![]()
То хубаво ама виж момчето започва със фал,а това не е хубаво.Още един картон и отива на скамейкатаПървоначално написано от zaraaa
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
Ам аз за това го посъветвах да яостави за малко, та да види дали ще се полу1ат нещата с оня Принц!
![]()
![]()
Аз пък се самнявам.Тя сигурно започва да се опознава с оня Принц и нашето момче има лош усет за времеПървоначално написано от zaraaa
. Тя си му е казала един вид "Fuck Off" (нищо лично приятелю,но я остави момичето да си се любува на Принца )
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Ейй оспамихме темата, ейййПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
![]()