- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Болка, сълзи..но всичко се връща..
Смятате ли, че когато някого ви нарани и вие усещате огрмомна болка, съли и тн след време всичко се връща и човека когото ви нарани ще си получи заслуженото?
Досега не ми се е случвало, но вярвам, че някой ден всичко се Връща!
Генааа...брато кога ще спреш с тия простотии...вземи батка гледай малко по оптимистично на живота. Е да ви еба и песимистите![]()
По темата едва ли. Щом сгази лука..повече не я търся..направила е избора..нейна си работа..от конеца по тънко няма да извадя![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
когато оби4ам някого дори и мн да ме е наранил аз бих искала той да е щастлив и не бих му пожелала нищо лошо.въпросът дали се връща вси4ко-ами това е като да ме питаш дали има райняма как да знам това
I can't stop myself from loving you <3
когато някой ме e наранил, това е нещо лошо, но не означава, че ми се е върнало, защото аз съм направил нещо гадно на някого преди това..искам да кажа, че нещата просто се случват и на всеки може да му дойде нещо добро или лошо, а пък околните да го свързват с някакво действие от миналото...
Абе гена от къде копна тия два бисера в подписа тиПървоначално написано от ludisuvurshen
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Абсолютно,всичко се връща!Не бива да се разчита на това,но е така!Първоначално написано от ludisuvurshen
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Има човек, когото обичам страшно много, но той без да осъзнава ме наранява и то много. Но никога не бих искала да му се връща, това би ме наранило дори повече![]()
+1Първоначално написано от zaraaa
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Не вярвам !!!![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Значи, на днешно време НЯМА човек, който да не е бил нараняван!
Но иначе, на мен някой направи ли ми гадни - връщам му го 10 пъти
Просто.. така е устроен светЪ!
Всичко се връща!!! Нараниха ме,страдах и после той си получи заслуженото без да правя нищо с такава цел...
o da...vqrvam go....vqrvam i 4e kogato ti ti4a6 sled nqkoi...sled vreme ne6tata taka se obru6tat...4e toi ti4a sled teb....
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
ДА! ДА! ДА!!! Всичко, ама ВСИЧКО се връща... личен опит!И то тогава, когато омразата ти си отива и вече не ти пукаа
![]()
еlsy![]()
Еми не знам.Аз като се разделих с приятелката си (които иска да разбер ЛС) и пожелах да срещне по-добър от мен,който я заслужава повече.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ами сложен въпрос.Май съм по склонна да смятам, че не се връща. Пък и нека да не се задълбочаваме в омраза и надежди на другия да му е зле, а да гледаме на нас да ни е добре.![]()
PREDUPREJDENIE: Usmivkite sa zarazni! S1VET: B1di prenositel!
Връща се,да!!!Преди време ходех с едно момче,към което изпитвах много повече от симпатии.Бяхме няколко месеца заедно и аз търпях всичките му преструвки и изневери.След година и нещо той се върна при мен,но този път аз бях безразличната,която го остави с пръст в уста.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ot edna strana da,ot dryga mislq,4e ne,oba4e 4esno da kaja,4e predi vreme,kat praih mrusno na nqkoi,mi se vra6a6e,zatva moje
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да, сигурна съм! Рано или късно, по какъвто и да е начин... всичко се връща!
nicolepcd
iskam tozi chovek koito me e naranil da izpita za mig tova koeto az s1m izpitala i da se pochuvstva kakto az....a dali se vr1shta ili ne ....mai ne....
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
След като се разделя с момче,което харесвам всичките ми приятели ми казват..."Спокойно..всичко се връща",но ако се замисля следващата му приятелко няма да го зареже,защото той е наранил мен или някоя друга.Все пак отношенията м/у хората са такива,че все някой е прецакан.А това "всичко се връща" е успокоението,което някой от нас търсят.
понякога наистина всичко се връща ..
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..
така мисля,да!връща се,сигурно за един вид равновесие..абе откъде да знам и аз,но има нещо ,щото нараних моя ех и му беше супер кофти на него(вече мина вс),сега ме нараняват мен по същия начин (едно момче)..така,че рано или късно,всичко ,което причиняваш (добро,лощо) ти го причиняват и на теб след известно време.Първоначално написано от ludisuvurshen
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?