Не,секса определено не е най-важното нещо,но преобладаващата 4аст от тийнейджърите са в тази заблуда,защото сякаш се превърна в модерно както казаха по-горе да си с възможно най-мн хора и някъде по пътя се изгуби любовта.Те не я смятат за необходима,за това и се полу4ава това с многото бройки,но ми прави впе4атление,4е напоследък пове4ето от някога обърканите тийнове запо4ват да се осъзнават и дори най-известните к***и правят доста дълготрайни връзки(май това ще е новата мода).
Колкото до втория въпрос...май пове4ето се из4ерпва с предишния отговор.За мен,за да има ка4ествен секс,преди това партньорите първо трябва да са станали поне добри приятели,ако не друго.Трябва да са изградили някакви 4увства,за да могат да усетят реалното удоволствие от тази игра.Вси4ки онези,които прибягват до връзките само за една нощ,според мен поне никога няма да усетят какво е някой да те обгражда с внимание както 4овек,който те оби4а.
Не бих могла да кажа,4е секс не трябва да се прави,защото той е едно мн хубаво изживяване,но определено не е за споделяне с всекиго.
Грозна гледка е да видиш моми4е с по 3-4 деца от 3-4 разли4ни мъже,които и тя не знае кои са.На 19-20 години определено не е мн подходящо да се имат толкова деца,пък дори и само едно да е,но все пак ако са направени с любов и са от един 4овек по-бих го приела.Нали в основата на съществуването на 4овека трябва да лежи любовта,пък дори и на млади години,поне това съществуване да не е безцелно...