Цитирай Първоначално написано от ludisuvurshen
Значи в днешно време всичко опира до секс така ли? Вече изчезна любовта, остана само секса, даже и приятелството го няма? Защо така се промениха нещата? Мислите ли, че има хора, които все още търсят приятели и после секс, а не като повечето които веднага прибягват към секс? Нима света утре ще се свърши и непременно трябва да се прави секс? Грозна гледка ли е според вас да видите момиче на 19-20-21 години вече със по 3-4 деца..?

Нека да се получи една интересна дискусия, не проваляйте темата!
A до какво да опира? Нали майката природа ни е създала такива.
Не знам дали е ссамо в днешно време...
Не знам и какво лошо има в това...
Какъв е смисълът на любовта? Любовта, както и децата те правят зависим. А няма нищо по-лошо от това докато си млад да си зависим от нещо. Какво искаш? Тийновете на 15-16 години да създават трайни връзки с много любов и сърчица? Да не виждат по-далече от своя избраник? И накрая когато това приключи те да са толкова наранени милите, неопитни същества че депресията да е най-малкото с което да се отърват. Когато си млад се забавляваш. Секса е за забавление. Секса на тази възраст е най-голямото забавление. И не става въпрос за в наше време или не. Просто винаги старото поколение се обръща към младото с думите "Божееее, накъде отиваме! Това на нищо не прилича!" Не знам на колко години си ама мислиш като пенсионер.