Преди точно 1 година и 2 седмици се запознах с него...с моята любов..единствения!!След 6 месеца усилия да съм с него,след хиляди сълзи и молби за шанс,след всички емоционални сривове,той беше мой..бях най-щастливата!!Кълнеше се че ме обича..след 2 месеца всичко рухна..той се промени..държеше се зле с мен..накрая ме остави..исках да умра той ми беше всичко!!За него минах през ада!!!Обичах го до болка..а той ме остави..после срещнах сегашния си приятел..убеди ме,че уж я имало любовта..хаха..дори го направих с него той ми беше първия..но след време и той си показа рогата..знам че не ме обича пак в живота ми е той-първия,единствения..на РД на сестра ми се целувах с него а ако гаджето ми разберее....чувствата ми към първия никога не са умирали..и сега са още по силни..той ми каза че иска пак да е с мен но го е яд че съм спала със сегашния си приятел ...вчера пак бяхми заедно пак потъвах в ръцете му попитах го защо го прави нали само като приятелка ме обичал..0чите му се насълзиха?! каза ми че не знае какво изпитва..че е мн объркан и не иска да ми проваля връзката с оня глупчо който между другото се държи ОТВРАТИТЕЛНО...това е накратко..съжалявам че ви занимавам със себе си..просто знам че тук има хора който ще прочетът това..и ще ми кажат мнението си..