Искам да ви попитам винаги ли тече кръв при първия път? И само когато правиш секс ли тече или може примерно и на другия ден да ти тече?
Моля без подигравки!
Ами абсолютно номалное да ти тече по тва се разбира че са ти разкъсали девствената ципа и да може да ти тече и на другия ден нормално е!На ена приятелка ей така и тече ама нищо страшно не се притеснявай нормално е!![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
при всеки човек е различно на някой им тече на други не може и да не ти тече при първия акт а чак при 2рия 3тия напълно нормлано си е и кръвта може да продължи до 3 дни обаче ако продължи повече може да се консултираш с лекар![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
+1Първоначално написано от пLiнцесkъ
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Нормално е. на мен лично не ми тече много много, ама пък ме боля.Ама споко на 1 приятелка и е текло адски много, чак оплескала половината чаршафи :P Нищо страшно няма в това
![]()
Ами не винаги тече но после са нужни от 3 до 5 дена да зарастне тва там кво беше и можеш да си праиш сексче![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
А възможно ли е нито повреме на акта да не е текло кръв, нито след това?
да възможно е при мен беше точно така , но за сметка на това много ме болеше.Първоначално написано от sisley_baby_f
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Естествено, че е възможно! Има момичета, при които и капка кръв не тече. Има такива дето много кръв им тече. Всеки организъм различно!Първоначално написано от sisley_baby_f
Sasho1988
Варна..
Нормално е да тече и след половия акт.Кръвта е заради разкъсването на химена ти.Ако тече повече от 3-4 дни отиди на лекар.
При мен нямаше кръв нито по време на акта, нито след това. Само бяло течение. А иначе е нормално да тече и няколко дена след това.
Behemoth \m/
не винаги тече кръв,аз като го правих за първи път нямах нито една капкапри всеки е различно
ами и при мене нямаче кръв .. нито капка даже... и затова се притеснявах че може би нищо не сме направили .. но явно при някои има при др. не .. вече съм спокойна,че е имало и др случаи при които не е имало кръв![]()
![]()
Аз съм правила секс само веднъж и нямаше кръв,но незнам дали в последствие ще има.. болеше ме само вечерта. Незнам дали ципата се е разкъсала напълно или е просто дупка в химена![]()
+1Първоначално написано от i_love_you_baby____
ami normalno e da ima kruv pri men ima6e to4no 2 kapki no s epak moje da ti te4e i pove4e ot 1 den spokoino
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
това си е напълно индивидуално за всеки при някой има кръв при някой няма,някой ги боли но други не![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
абе темата е от 2008-ма момичето сигурно вече е разбрало дали тече кръв