Имам куче, коли. И не, не се казва Ласи. Макар че тя отговаря и на това име, всички непознати винаги са я наричали така, особено децата като я видят... все едно водя филмова звезда.
Иначе, доста трагикомична история имам с отглеждането на животни. Имах рибки, но винаги ги забравях, т.е. забравях да ги храня, абе изобщо забравях че съществуват и накрая намирах само костите им... Имах и костенурка, но кучето я изяде /не питайте как, не знам, намерих само останките й, доста старателно оглозгани/. Имах и хамстери на които кучето също доста упорито се точеше, но го изпреварих... без да искам ги погребах живи, ама наистина без да искам си беше, после ми казаха че били заспали ли не знам си какво, не били умрели. И друго куче имах, но избяга. На село имах котка, но ме одраска и почти я обесих милата, добре че навреме я спасиха. / в моя защита ще кажа че бях малка и ми бяха казали че котките имат по девет живота, исках да проверя/. Общо взето, накрая винаги си оставахме само с кучето. И до сега.