.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    и ти си се хванал с една алкохоличка Проблема не е в нея,а във водката
    +1
    mnogo e grozno momi4e da se napiva...

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    вдигнах......за 1 мин ме накара да я зарежа без да се замисля....на върпроса ми защо пие ...тя ми отговори.." заради тебе бе ....само се правиш на някуф плеибои и зарибяваш моми4етата" ( никога не съм бил такъф тип....ако си имам 4овек до себе си не ходя по моми4ета...)...казах и да спре да си измисля при4ини...запо4на да ми вика 4е мн ме оби4ала 4е не можела без мене....като и казах или спираш да пиеш или краи...тя запо4на да ме псува на маика след което веднага и затворих..
    Е,щом е така,наистина е по-добре да я отрежеш.След като и нямаш желание да си с нея.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    току що и звъннах да и кажа 4е това е краят...и тя наи-спокоино ми каза....4е докато сме ходили ...това е било само за пред хората....а всъщност се е ****** с 1 от моето у-ще....направо бях....разбит...като ходихме я виждах да се прегръща с този ..но на въпросите ми защо го прави ми отвръщаше 4е и е много добър приятел....явно хората вярно казват 4е докато си в 1 връзка вс е страхотно...но щом приклю4и разбираш вси4ки неща които не си разбирал или не си искал да разбираш преди това...
    po-dobre q zareji
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ako te obi4a 6te ostavi alkohola zaradi teb, no ako iska6 q ostavi

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    току що и звъннах да и кажа 4е това е краят...и тя наи-спокоино ми каза....4е докато сме ходили ...това е било само за пред хората....а всъщност се е ****** с 1 от моето у-ще....направо бях....разбит...като ходихме я виждах да се прегръща с този ..но на въпросите ми защо го прави ми отвръщаше 4е и е много добър приятел....явно хората вярно казват 4е докато си в 1 връзка вс е страхотно...но щом приклю4и разбираш вси4ки неща които не си разбирал или не си искал да разбираш преди това...

ТАПАНАР....ПЪРВИ ПЪТ?????? ЗАЩО НЕ И ГО СЛОЖИ В ТЪПАТА ПУТКА ЧЕ ДАЖЕ И В ГЪЗЪ ДОКАТО Е ПИЯНА ПОНЕ ПОСЛЕ ДА ТИ Е КЕФ НА ДУШАТА .ЗАЩО НЕ СИ ИЗПЪЛНИ НАИ МРЪСНИТЕ ФАНТАЗИИ С ТАЯ МРАСНИЦА...ЗАРАДИ ТЪПИТЕ ЧУВСТВА.ЯД МЕ Е ЗА ТЕБ ЧОВЕЧЕ

Бахти неграмотните постове.

Иначе по темата добре си направил,че си я зарязал.На кого му трябва момиче дето го шамаросва и излага с пиянските си навици.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хах, айде сега от едно напиване я изкарахте пропаднала алкохоличка, все едно на вас не ви се е случвало...

По темата-ние не познаваме девойката и не можем да преценим до колко ползотворна би била връзката ви, в случай, че останете заедно.
    Хубаво си направил, че не си се възползвал от състоянието и.
    Ако я обичаш достатъчно много би и простил, защото всеки допуска грешки, а нейните са в следствие от изпитата водка.Не я оправдавам, но би било глупаво един единствен случай да стане повод за прекратяване на връзката ви...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Зарежи я...

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Хах, айде сега от едно напиване я изкарахте пропаднала алкохоличка, все едно на вас не ви се е случвало...

По темата-ние не познаваме девойката и не можем да преценим до колко ползотворна би била връзката ви, в случай, че останете заедно.
    Хубаво си направил, че не си се възползвал от състоянието и.
    Ако я обичаш достатъчно много би и простил, защото всеки допуска грешки, а нейните са в следствие от изпитата водка.Не я оправдавам, но би било глупаво един единствен случай да стане повод за прекратяване на връзката ви...
    Да,ама той нали каза,че не е само едно напиване,а се е случвало всяка седмица.А и тя го е ударила,на другият го е напсувала и вероятно както каза той му е изневерявала.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Братле от това което чета което си написал май имаш някакви чувства към нея...или греша....но когато кажеш на някои "Обичам те не мога без теб" мисля че в отношителния речник към този човек няма място за саморазправа с роднините "да ти е*а майката" както казват колегите форумци свестно момче си не заслужава да и бъдеш като охранител и влекач да я мъкнеш пияна и да и плащаш сметките а ти да получава това отношение...просто не те заслужава!!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на rakiQ
    обади и се и поговори с нея ! Кажи и какво е била направила и как се е изложила и ,че не ти е било приятно за случилото се !Надявам се тя да те разбере и да и дойде малко ум в главата на твойта кукувица !

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Оф, бе, и тя е човек и тя има нужда от такиа сфински напивания понякога!
    Хубавото на тия напивания е, че поне след това знаеш за кво стаа въпрос и внимаваш да не ги допускаш доста често.
    Алкохол, малкохол, пиян човек, още по-малко пияна путка прай такива големи глупости.
    Аз поне минавам с едните крясъци, викове и нареждания.
    Оф не знам, в момента с епоставям на нейно място и нз що я защитавам. Ти би трябвало да я разбереш.. деа нам бе човек, и ти сиг си се напивал и си се спуквал от простотия .. ама така е.. докато съществува алкохола ще ги има тия изпълнения.....................
    яко ебано е сичко

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    обади и се и поговори с нея ! Кажи и какво е била направила и как се е изложила и ,че не ти е било приятно за случилото се !Надявам се тя да те разбере и да и дойде малко ум в главата на твойта кукувица !

секфи пропадняци,не им се впечатлявай и толкоз
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Хубавото на тия напивания е, че поне след това знаеш за кво стаа въпрос и внимаваш да не ги допускаш доста често.
    Алкохол, малкохол, пиян човек, още по-малко пияна путка прай такива големи глупости.
    Оф не знам, в момента с епоставям на нейно място и нз що я защитавам. Ти би трябвало да я разбереш.. деа нам бе човек, и ти сиг си се напивал и си се спуквал от простотия .. ама така е.. докато съществува алкохола ще ги има тия изпълнения.....................
    яко ебано е сичко
    Понякога? Я прочети по хубаво..всяка седмица са били тези изпълнения докато вече това не било черешката на сладоледа
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    яко ебано е сичко
    като ида в дискотека не пия щото много ми имат зъб и в дискотеките стават големи мелета с главен у4астник мене....затова не пия ,за да мога да се отбранявам по добре....само 1 път си позволих да пия завърших с пукнато ребро и целия насинен от бухалки..оттогава не съм и близвал [-o<

Мега фен Аватара на Niakoitam
    След това последното,което написа ми се струва че те има просто за охранител,а от по горните постове и че иска да си направи от теб вярно кученце.Не ми звучи много добре.От всичко това ми се струва че иска да си има кученце пазач вързано на каишка,което и се подчинява безпрекословно и и мята с опашка.
    Метафорично казано.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Oleeee,iskam da se zapoznaem! Za purvi put i az da se zapoznaq s nqkoi,koito da ne durji na alkohola. 6egi4ka.Taka...ami tq e bila piqna vse pak,a togava na vseki mu izklu4va mozaka,taka 4e ne moje6 da q sudi6.No tova 4e tq se napiva me pritesnqva,6toto moje da se povtori.Ima6e edna takva slu4ka,no samo 4e mom4eto se napiva6e i se natiska6e s drugi momi4eta,bez dori da pomni.Nakraq,vupreki 4e momi4eto mnogo plaka i turpq,se razdeliha.Taka 4e te suvetvam ti da napravi6 su6toto,no po-rano

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Oleeee,iskam da se zapoznaem! Za purvi put i az da se zapoznaq s nqkoi,koito da ne durji na alkohola. 6egi4ka.Taka...ami tq e bila piqna vse pak,a togava na vseki mu izklu4va mozaka,taka 4e ne moje6 da q sudi6.No tova 4e tq se napiva me pritesnqva,6toto moje da se povtori.Ima6e edna takva slu4ka,no samo 4e mom4eto se napiva6e i se natiska6e s drugi momi4eta,bez dori da pomni.Nakraq,vupreki 4e momi4eto mnogo plaka i turpq,se razdeliha.Taka 4e te suvetvam ti da napravi6 su6toto,no po-rano

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Удари я и ти.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Някъде там...
    Меле

xaxa vseki tyka se e napival i e pravil prostytii nqma smisal za ednoto napiva nermalkoe i bes tyi .....a tva 4e ti e kazala 4e e bila s dryk moje i da ne e vqrno ..moje samy da e za6titna reakciq da ne se po4yvstvam zle pred priqtelkite i priqtelite si 4e e bila othvarlena i taka se nadyva i se prai na golqmata rayta :P

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Удари я и ти.
    Да знаеш несъмнено ще стане по-голям мъж ако я удари.

Надявам се да си го казал на бъзик това

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Леле .. баси момичето дето си си бил хванал. Добре че всичко вече е приключило /доколкото разбра де/
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Спри всякакви контакти с нея....

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az piq samo s povodd ;]]] ne ne ne moje zardi endo napivane da q zarejesh vij ko shte stane po natatkkkk i akopak se slu4i takova ne6tooo togava q zareji ama sq napila sa vednaj i ti krai na vseki se slu4vai taka 4e ;p pak i tq ne e znaela ko prai
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си