.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Голям фен Аватара на CaSsIe
    Ами ако пие така често поговори с нея за това, ако не те послуша я зарежи!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    и ти си се хванал с една алкохоличка Проблема не е в нея,а във водката
    Проблема не е във водката...водката си има предназначение...
    за всичко тя си е виновна ... за такива никакво съжаление...

Град
    Париж
    М първо като прочетох темата си помислих,че вместо да и помогнеш и да си до нея,ти ще я зарязваш... Но като прочетох другите ти постове...не си струва,пич.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

зарежи я
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

Napravi kakto bi napravil edin istinski hamalin.... obirai si krushite .Ne we ebavam se govori s neq i se razesnete i sam si preceni dali shte i cepish slivata ili ne

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Зависи. Тя често ли пие така? Ако е било 1 път, може да се е поучила и да си го носи спомена като обеца на ухото. Ама, ако често го върти тоя номер, остави я...
    +1
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Ми гледам, че си свестен.Остави я.Няма смисъл.Но все пак ти решаваш.Ако бях на твое място това щях да направя.
    И късмет.
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Град
    София
    Не те заслужава.
    Hai, i r sexy. K bai.

Ami zavisi .. Ak0 tq chest0 e v tak0va sust0qnie i se durji taka zap0vednicheski s teb .. Naistina e p0-d0bre da prikluchite.n0 ak0 t0va e sam0 m0mentn0 p0g0v0rete si 0tn0sno durjaniet0 i tAkaa

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    вдигнах......за 1 мин ме накара да я зарежа без да се замисля....на върпроса ми защо пие ...тя ми отговори.." заради тебе бе ....само се правиш на някуф плеибои и зарибяваш моми4етата" ( никога не съм бил такъф тип....ако си имам 4овек до себе си не ходя по моми4ета...)...казах и да спре да си измисля при4ини...запо4на да ми вика 4е мн ме оби4ала 4е не можела без мене....като и казах или спираш да пиеш или краи...тя запо4на да ме псува на маика след което веднага и затворих..
    омъжи се за мен
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си