зна4и историята не е мн дълга затова моля ви про4етете я ..и си изкажете мнението....Зна4и в4ера с приятелката ми излязохме...уж само на някво заведение...говорихме си много ..оби4ахме се....та стана 22 4аса...и тя реши да отиде до 1 магазин и да си купи алкохол...(аз не пия) ..беше взела 1 патрон4е водка...малко по-малко го изпи...макар да и казвах да се прибираме...4е не е в много добро състояние...тя отказа и каза да идем на дискотека...последвах я....докато аз съм се раздавал на дансинга...моята....пак се е наливала с алкохол...стана 1...и аз реших 4е е много зле и ще я прибера в квартирата им (там няма никои ,има само 1 легло ..техните живеят в друг апартамен..а тя имаше клю4 за този)..та заведох я...отклю4их вратата....сложих я на леглото и я завих с 1 4аршав....тя изведнъж стана...и ми каза "желая те"..аз се и отвърнах 4е не бих искал първия ни път да е по този на4ин...тя да е по4ти в безсъзнание...на моя отказ тя отвърна с много силен шамар..след което падна на леглото и заспа....аз веднага излязох от апартамента....тази сутрин тя постоянно ми звъни....търси приятелите ми и едва ли не им "нарежда" да ме накарат да и отговоря....но аз не мисля 4е трябва да продължа връзката с това моми4е...вие как смятате?