- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя Ме Удари...
Щом за нея алкохола е по-важен от теб, я остави да си пие и да си чука главата.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Човек не ти завиждам....Дори и да ти обещае пред теб,че ще спре едва ли все ще намира време да си пиива.....По добре я остави.Така може и неприятности да ти довлече както не е в добро състояние.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Или се държи по този начин,заради алкохола или просто е такава....Ако си е такава,не ти трябва,особено щом си момче с визия...Но ако е само заради алкохола,поговори с нея...ако те обича ще го спре...ако не го спре заради теб..бягай...
![]()
Ама заглавието уби рибата.![]()
![]()
![]()
"Тя ме удари.." :ДДДДДДД
Нема за кво да пропиляваш времето с такова момичеАко обича бутилката водка повече от теб,значи....Ше си хванеш друга,която ще бъде 100пъти по-добра..
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Дам, така е. Дай и шанс.Първоначално написано от devil_feel_f
Ама що си сложил за заглавие "Тя ме удари"... Т'ва не ти е най-големия проблем, 'щото като го е направила е била пияна. По-лошо е че е била пияна, не мислиш ли?
Кажи и да избира.... теб или алкохола... нямам предвид да го спре напълно но да се съобразява....![]()
![]()
боже,какви хора има...не им пука за никого и нищо ...не страдай за нея.не го заслужава![]()
someone else...
+1Първоначално написано от Ivalinka
![]()
![]()
Момиче/Жена удря ли се бе?Първоначално написано от Bai Toq
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
и според мен трябва да я оставиш![]()
in defense of our dreams...
Наеби я яко и я заеби.Да има да реве една седмица после и другия път да мисли кво праи...
ти къв мъж си бе???Реве като момиче го удари бахти жената
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ако е била пияна и те е ударила добре ....ама ако се напива всеки път така не мисля че трябва да си с нея.Все пак ти преценяваш
хахах баси злето е таяама заеби...ще си намери майстора рано или късно
![]()
![]()
баси изториятакак така щи удари шамар бе тряа много да е била пияна ами ако те обича няма да прави така, оше по малко да изкарва вината върху теб че заради теб пиела. Моя съвет е да си поговорите сериозно отностно връзката си.
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
oleeee ma6tai q taq be tq nestiga 4e pii kat smok mi i e kyrva pfff ujs![]()
Хубаво е ,че си скъсал с нея до колкото разбрах от всичките постове и т.н.
Ти си свестен човек до колкото разбирам намери нещо по-добро ,а не пропаднало момиче още от младини!Представяш ли си като стане на 20?![]()
![]()
![]()
Успех за напред!
Моя съвет да е изоставиш ,ако още не си го направил!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Трябваше да й потопиш главата в кофа с вода за около минута или да я душиш с възглавницата, джобиш й парите, след което да я завръзваш в мазата. После се прибираш у вас наспиваш си се и на сутирнта отиваш да я спасиш, като й разправяш, че е била отвлечена и ти излизаш като герой и тя ше се навива на всичко в леглото. така постигаш и зверско удоволствие от чукането!
I Want To Play a Game!
Ако винаги е такава каквато и в тази вечер не си струва,защото това ще продължава да се повтаря
А на мен цялата тази история ми звучи като пълна измислица...![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Оставяй я докато е време!!!И защо ходиш в тази доскотека където постоянно стават сбивания и то точно около теб??? Виждал съм пияни момичета на около 12-13 години (ама толко пияни че не знаят къде се намират, лягат по средата на улицата и падат докато ходят) такива най ги мразя а пък и те е ударила и те е напсувала на сутринта.Не си струва дори да я чукаш тази кифла гадна.Щом постъпва тя така с теб ти прекрати всички контакти с нея.Вярно е че всеки заслужава 2-ри шанс но пък всичко си има граници.
АКО НЕ СИ Я ЗАРЯЗАЛ го направи защото може да стане по зле.![]()
![]()
![]()
If you want to make it reality, Pay it with GOLD![]()
![]()
Остави я такава отрепка не ти трябва и не съжалявай все пак дори не те е обичала...