- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- До субкултурните. :D
1) Защо избрахте да сте част от някаква субкултура,и защо точно от тази,в която сте?
2) Кой ви помогна да се ориентирате по този начин (политически,музикално)
3)Как се запознахте със сегашната си компания?
4)Доволни ли бяха родителите ви,когато започнахте външно да подражавате на субкултурните?Харесваха ли музиката,която слушахте и политичните ви убеждения?
5)ДОволни ли сте от това,което сте?
6) Задължителни ли са някои особености на някои субкултури според вас? (дрога,алкохол..)
Това е.. За пънкове,скинове,метъли,рей ъри,емота,кежуъли и т.н
Бахти тъпите въпроси..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
+1Първоначално написано от _SL_
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
темата е добре направена, но да се делим на еди кви си, еди кви си е супееер кофти... е само емотата тряа ги отделим в някфи резервати, но като цяло не трябва да се ограничвате в живота си от подобни шитове
Неизяснен е този на авторката.Първоначално написано от Hit 2 fit.
И не се прави на много знаеща, защото всъщност нищичко не разбираш, а само ти знае балалайката.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Оо, извинявай ти си пЪнКчЕ, нали?Първоначално написано от prettu
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами тъпи въпроси, кво очаквашПървоначално написано от _SL_
![]()
1) az mn se kefa na indystrial metal
2) gledah koncert na rammstein i mn mi haresa kak be6e oble4en Till i taka..
3)emi cql jivot si gi znam nz kak sme se zapoznali
4)pf na6te ne mogat da ma gledat...p1k za myzikata da ne govorim...
5)ESTESTVENO
6) ne tva 4e se napiva6 kato mastiq ne te pravi nqkak1v (osven alkoholik moje bi)
Не разбирам, ама не си вра носа, нали?Първоначално написано от _SL_
![]()
Ако не си вреше носа, сега нямаше да те оплюва целия форум.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^ Прав си.
Обаче, дължа да отбележа, отпреди там няколкото седмици има доста голям напредък в комуникацията й. На места се заяждате заради стари "лаври", ахях. :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
1) Защо избрахте да сте част от някаква субкултура,и защо точно от тази,в която сте? Аз съм емо. Загубих си значката на Токио хотел, депресирах се, и реших, че трябва да стана емо.
2) Кой ви помогна да се ориентирате по този начин (политически,музикално) Токио хотел!
3)Как се запознахте със сегашната си компания? Режех си вените в един кенеф, случайно видях две момчета да си режат техните, та се присъединих към тях. След това се събрахме още. Излизаме и колективно си режем вените, а след това заедно слушаме пънк!
4)Доволни ли бяха родителите ви,когато започнахте външно да подражавате на субкултурните?Харесваха ли музиката,която слушахте и политичните ви убеждения? Много доволни бяха.
5)ДОволни ли сте от това,което сте? Разбира се.
6) Задължителни ли са някои особености на някои субкултури според вас? (дрога,алкохол..) Строго препоръчителни!
Предният ми ник няма нищо общо със субкултурата ми.Първоначално написано от ATAKABG
Въобще не се причислявам към такава. Не смятам за нужно да се тровя с алкохол и дрога, само за да се правя на интересна и готина пред другите. И сега естествено ще кажете, че вие не го правите за това. Не, но сте почнали по този начин.![]()
1 KежОал - щото съм готин. Избрах я, за да бъда готин.Първоначално написано от prettu
2 Green Street Hooligans великия филм!!!![]()
3 На уреден кежОал бой
4 Да, и те са кежОали като мен
5 Не
6 Лепило, кафево, хероин и ФреД ПЕРиииИИ!!!!!
Jebem te u usta, jebem te u oko
Извинете г.н. кежОал тук и в Англия, айде на калЕ мейт на кафево и ACABПървоначално написано от TheNh3
И да живее форумния файтинг
Jebem te u usta, jebem te u oko
ВинкелО
пусни още един олигофренски пост и летиш.
+1Първоначално написано от Black`Wings
Казах, че въобще не се причислявам към такава.Казах, че не съм се считала за емо, НЯМА ДА ПОТРЕТЯМ ЗА СМОТАНИ ОЛИГОФРЕНИ, ОК?!
леко да не ни набиеш само...Първоначално написано от Hit 2 fit.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни