.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Кънки на лед..

Някой може ли да ми каже кога отварят пързалката на -Славия. Страшно много ми се карат кънки вече се чуда каде има отворена пързалка

Хаха...И на мен много ми се караха...И карах на Приморско...И беше страхотно...Първият път...Че и вторият...Ама накрая някак си се изльосках и сега има супер яката рана на брадичката...I'm scarred!

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Случва се :P Ти от София ли си?На мен много ми се карат кънки вече едвам издържам това е нещотото което мога да правя секи ден

В гадната София отварят пързалката някаде към Октомври месец !! А тука в ВАРНА POWER с 2те са целогодишни !!
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

миналата година отвориха СЛАВИЯ на 15 септември...дано и сега и тогава и да не увеличават цените, че...

Цитирай Първоначално написано от victimofpain
    миналата година отвориха СЛАВИЯ на 15 септември...дано и сега и тогава и да не увеличават цените, че...
    дано....

пързалката на Славия работи.. даже днес ходих да карам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си