.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    in the this universe

Тампони за девствени

здравейте...значи аз съм на 12 и искам да ви попитам подходящи ли са тампоните за моята възраст, откъде мога да си взема такива за девствени и когато си с тампон усещаш ли го??? плс без тъпи коментари

т.7
    krem4et0

Аве спрете да пълните най-хубавия раздел (този за Секса ) с женски простотий от рода на "бременна ли съм" и "имам неква раничка "долу" или "да си слагам ли превръзки" има си друг раздел

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Ако държиш да ползваш тампони си вземи най малкия размер или в зависимост колко ти тече....то в упътването си пише, че не уврежда девствената ципа.Но внимавай може да доведе до инфекции...погледни темата за СТШ и тампоните.Ами да усеща се малко...
    A.D.I.D.A.S.

като пробвааш ще разбереш как е

Стига с тва стш и ти пък, тва са глупости. Мислиш че имаш СТШ щото си имала признаци-ем тва с глупости ве мойто момиче, аз кат съм болен от грип имам признаци на малария и на марсилска треска (температура повръщане отпадналост и куп други) ама не се притесняваму му *** майката

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Стига с тва стш и ти пък, тва са глупости. Мислиш че имаш СТШ щото си имала признаци-ем тва с глупости ве мойто момиче, аз кат съм болен от грип имам признаци на малария и на марсилска треска (температура повръщане отпадналост и куп други) ама не се притесняваму му *** майката
    Просто казвам, да се има на предвид.Жена е умряла от неправилно поставяне на тампон.При вас момчетата е друго.При нас шанса за хващане на това е по-голям.
    A.D.I.D.A.S.

Една жена от целяи свят е умряла...
    По-голям е шанса да те удари метероид-има около 3-4 случая на хора убити от мини метероиди

Аз пак никъде не съм видяла да пише,че най-малките тампони за са девствени(може да съм! пропуснала,знам ли),според мен са си за слабо кръвотечение.Аз си ръгах ob super и да не би да съм се отворила

Ами те тампоните са направени доста след като метеоритите са падали и така нататък..... Абе нищо не е безопасно, все пак да се взимат мерки.
    По темата:Ползвай си превръзки....ползвай тампони, ако е много наложително.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    in the this universe
    ей vasetoo помолих без тъпи коментари

Цитирай Първоначално написано от _wait_and_bleed_
    Аз пак никъде не съм видяла да пише,че най-малките тампони за са девствени(може да съм! пропуснала,знам ли),според мен са си за слабо кръвотечение.Аз си ръгах ob super и да не би да съм се отворила
    Е не съм сигурна за това.Ако си взема да си взема в зависимост от течението.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Тампонът е поставен правилно, когато не го усещаш. Ако прочетеш упътването няма да сбъркаш..
    Sasho1988

Варна..

Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Тампонът е поставен правилно, когато не го усещаш. Ако прочетеш упътването няма да сбъркаш..
    Е не може нищо да не се усеща...не е неприятно, но се усеща, че има нещо в теб....
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    усеща се леко.. а тва че си девствена няма никво значение можеш да ползваш. А бе дете ползвай си превръзките да ти е мирна главата недей се прави на какичка още от сега.. имаш достатъчно време после цял живот
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

purvo ne sum suglasna s pampers 4e 6te se pravi na kaki4ka... ako ne znaete tampon moje da se polzva o6te ot purvata menstruaciq i go pi6e dori v listovkata!!! s tampon e mn po-udobno i zabravq6 4e si v cikul.fireprincess otidi v aptekata i si vzemi O.b. Mini(kato za na4alo po-natam i s po-golemi probvai).pro4eti si hubavo uputvaniqta i nqma na4in da sburka6.ako sloji6 tampona pravilno ne se use6ta vuob6te.tezi koito kazvat 4e se use6ta ne si go slagat pravilno.purvite nqkolko puti si go slagai kogato si vku6ti i nqma da izliza6,za da ne stane nqkoi gaf-da ne si go slojila pravilno i da izleze6 za6toto moje da ti prote4e.samo nedei da si slaga6 tampon prez no6ta,no za prez denq moje6 spokoino da polzva6.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

ami kato ne znaesh polzvai prevrazki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си