- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Големи са глупендери!
Отивам си вчера аз до новото Пикадили /бати тъпнята/ да напазарувам, обаче се оказва, че имам само 4 лева.Купувам там едно топено сирене за 1.50 и една лютеница пак за толкова /поне така си мислех/ и се чудех какво сладко да си купя, че ми се ядеше, ама се отказах. Фактически трябваше да ми остане един лев. Отивам аз на касата да си платя, а тая вместо един лев ми връща 2 стотинки.
Аз викам: "Извинете, но сметката не може да бъде толкова, трябва да ми върнете лев-лютеницата е 1.50, сиренето също, а аз ви дадох 4 лева". Тая пръчка на касата ми вика, че лютеницата била 2.50, а аз специално се върнах, за да видя, и беше 1.50, някакви хора дойдоха с мен и ми казаха, че имало някаква грешка, а аз хич не вярвах, но все пак си тръгнах ядосана.
![]()
![]()
После се сетих, че ако си бях купила и шоколад или нещо подобно, въобще нямаше да ми стигнат парите.И друг път се е случвало да лъжат на табелките за цените.
![]()
![]()
На вас случвало ли ви се е?![]()
![]()
Да![]()
вчера ходих и тати ми купи..ддз някво месо, на което имаше цена 3.95 ,а на касата излезе 7.40 .Не направихме проблем,ама го забелязах![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Бахти мизерниците![]()
Не ми се е случвало , обаче като знам че и аз така отивам понякога с точно пари - иии ако ми направят някоя такава цигания, много ще се ядосам![]()
и аз ходих 1-2 пъти в тва пикадили ЕБАТИ УМРЯЛОТО.На магазина до нас цените са същите пък и е гъчкано с хора...Усраха го яко.
Ех ... на мен ми се слу4и кат бях 3/4 клас ..
отивам аз да си зимам тетрадка за лексикон ... ( не се смеите тогава бяха на мода) ии .. избирам си аз някфа уж 3 и нещо .. отивам на касата давам 10 лева и оназ лелка ми връща 2 и 50 ... и аз нали я питам защо така .. бля бляя .. и оная ми обяснява 4е тетрадката била 7 и 50 ..
не 4е нещо ама тогава яко се ядосах![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И на мен ми се е случвало![]()
Веднъж отивам в kaufland и гледам зелените ябълки бяха с отстъпка 50% и аз като ги премерих тези които бях взела ми излязоха 1,20 после на касата оная ме накара да дам 4,00 защото това на апаратите не било сменено, а отстъпката е от преди дни![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
дам вчера влизам с един магазин за дрехи имаше 50% намаление харесах си дънки и над тях пишеше че са 19.99 и мислех да си взема 2 чифта защото имах 40 и няколко лева в мен отивам на касата и тя вика 35 лева много ме дразнят такива на няколко пъти ми се е случвало..![]()
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
И на мен ми се е случвало. Влизаме със сестра ми в магазина да си купим нещо за пиене. Взехме си една фанта и пишеше 0,79 ? . Сестра ми приготвни точно парите и ги дава на касата и и викат че струвала 0,99 ?!![]()
и на мен ми се е случвало да се опитат да ме цакнат, в била веднъж се опитаха да ме метнат с 4 лв. даже не се усетих и си излязох ,бъркам в джоба, а! изненада, ама се върнах де, и се разписуках. след като ми върна 4те лв. лелката ме гледаше доста кисело, ама...![]()
алелуя.
А мен са се опитвали с 10Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Да,много е досадно.Хората ги мързи да сменят цените.![]()
Точно!Не ми се е случвало,но ако ми се случи, ще оставя стоката и нищо няма да купя.Те като те видят ,че си лапе и само гледат как да те прекарат.Първоначално написано от exploitedteen
Случвало ми се е. Тъкмо съм на касата. Имах 20 кинта. На касовата бележка си пише, че всичко струва 14 кинта. Аз й давам 20те, тя ми връща 3 кинта, а трябваше да ми върне 6. Аз се усещам, че ме менти, писнах малко, а тя онази, убедена, че може да ме метне: 'не, неее, няма такова нещо, в грешка сте'. Имаше една възрастна жена зад мен, та тя потвърди, че не съм в грешка. После онази мацка се нацупи и си ми върна кинтите, както е трябвало.![]()
Към авторката.Нали си имала 4 лева, а сметка ти е била точно толкова, тогава от къде идва рестото от 2 стотинки?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
2.49 да кажем, че е била лютеницата, и топеното сирене-1.49.
В такива магазини цената рядко е кръгла.