- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой е първият?
Физически дори и едно "пъхане" е секс, така че той е първия, с който е правила СЕКС, а ти първия, с който е правила ЛЮБОВ, доволен?
ne sam saglasen,za6toto sa vajni neinite dumi.a te sa 4e s men za parvi pat e pravila sex i az sam parviqt!tva kava tq i ne smqta onova za sex.prosto toi dori ne q e otvoril.taka 4e spored men az sam i parviqt.i molq vi,bez podigravki,za6toto ne se znae na vas kakvo moje da vi se slu4i v sexa ili v lubovta,taka 4e,blagodarq na nqkolko 4oveka,koito me podkrepiha i sa na moeto mnenie,ima i drugi takiva hora.a na drugite moga da im kaja da broqt i sexa sas sebe si!aide tva be6e ot men!
Jumbie483, pampers, адски тъпи сте!Първоначално написано от girl_in_black
Девственост се отнема НЕ при скъсан химен, а при полово сношение!
Да ви иам и културата и образоваността!
И пич (авторе) СЕКС му се вика когато МЪЖА е свършил. Независимо от жената.![]()
щом тя казва ,че си първи е так сега онова е минало и заминало нали сега ти спиш с нея и на нея и е приятно с теб зашото с теб изпитва удоволствие от секса ....![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Ами той й е бил първия, щом е успял да проникне. Няма лошо, не се шашкай!![]()
abe az ne smqtam,4e edno pronikvane e sex.tva e mn tapoi da se misli.ima razlika it pronikvane do sex.pak i ne razbrahte li ve4e,4e ne q e otvoril toi.
vijte vsi4ki-az smqtam,4e nai-vajnoto e kakvo tq 4uvstva i misli.ne se opitvam v ni6to da vi ubedq.poiskah va6eto mnenie,no sajalqvam ve4e,4e go napravih!vie prosto razsajdavate po edin super ograni4en i tesnograden na4in.razbira se,4e ima razlika mejdu sex i opit za sex.edno bolezneno pronikvane i mnogo maki da se polu4i ne6to ne sa sex.sexat e ne6to savsem drugo.az sam ubeden,4e ako nqkoi nqkoga q popita s kogo e pravila sex za parvi pat,tq 6te kaje,4e e s men.i tova e to4no taka.toi dori ne q e defloriral.pak i da be6e,tova moje da stane pri mnogo situacii.naistina ograni4enostta na nqkoi to vas e potresava6ta!ina4e az sam si vinoven,4e tozi vapros me valnuva i naistina se proqvqvam kato paranoik.no vse o6te edva li se e rodil 4ovekat,koito moje da me pou4ava!sigurno me mislite za nqkakav puber narkoman s papki ili ne6to takova,no dalboko se lajete.jiveite si jivota i vi savetvam da si merite dobre prikazkite.za6toto 6tom nqkoi vi poiska mnenieto,to ima za6to da go pravi.az sam vi popital,za da razbera dali tq ne me laje.vse pak vse o6te ima i normalni i ne razvaleni i defektni hora,pak bili te i kolkoto prastite na racete mi.
Ох, ох какви излияния, какво чудо.За това ли пусна темата-за да се убедиш, че сме тъпи и ограничени? Ок.Но не мисля, че някой тук го вълнува толкова силно темата дали си и първи или не(не си!колкото и пъти да ми кажеш, че съм тъпа).Води си тези монолози наум, моля, и без да раздаваш разни квалификации на хората във форума!Попита за нашето мнение-не ти харесва-ок, не ни занимавай повече с етинските си проблеми.Първоначално написано от go4o62
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Аве нали каза сбогом, май ти е интересно кво пишат комплексарчетата а? а? а?
Щом се е отдала на другия значи й е бил първи довооолен![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
izvinqvai,za6titni4ke na 4lenovet na saita,no ti na kolko si godini,kade u4i6 i s kakvo se zanimava6,otkade si?razbira se,ako iska6 ne mi otgovarqi
vase,ti kaf si ,be moito mom4e i za6to predi ima6e drugo mnenie,a sega si promenil mirogleda si?
На 17, уча в достатъчно престижно училище и живея там , където никога няма да ме намериш-доволен ли си?Само не разбрах това какво значение има.Първоначално написано от go4o62
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Щото ме издразни копеуе :PПървоначално написано от go4o62
4akai malko sega,ne sam kazal i ne sam si i pomislql da te namiram.ti da ne me pomisli za nqkoi izverg.zna4enieto be6e,4e smqta6 men za dete,no ne si mi na godinite daje.haha.plus tova tozi slu4ai za koito vi popitah ne e ot sega,a ot predi vreme i s tova momi4e sega sme samo na 4at komunikaciq,za6toto tq ne e tuk.vie qvno sofiiskite momi4enca ste mnogo na ti s vsi4ko.ama mnogo.e az sam u4il sa6to v mnogo elitno u4ili6te,a sega i 6te bada v mnogo eliten universitet,no tova,razbira se,nqma nikakvo zna4enie.interesno mi be6e va6eto mnenie,no s podigravkite si nqkoi ot vas me obidiha,a az tova nqma kak da go dopusna.
Само един въпрос-ти 62' набор ли си![]()
vase,kopele,sorry,4e sam te izdraznil.tova,4e se drazni6 lesno e hubavo,i az sam takav.nikoga 4ovek ne trqbava da pada i da se primirqva.oba4e az vse pak priemam predi6not ti mnenie za istinsko i ti blagodarq za nego,6toto be6e za men nai-to4noto ot vsi4ki.samo ti ne se proqvi kato nqkoi super goqlm razbira4.mersi za koeto
ne be pi4.ne sam 62-ri nabor.haha.nito pak se kazvam go4o.ne sam 4ak takav selqnin.tova si prqkor prosto
Няма да коментирам повече-очевидно сме на коренно различни мненияПървоначално написано от go4o62
ПП.Само едно доуточнение-не съм от София![]()
emi i az ne sam.kakto i da e.az uvajavam hora s mnenie.tova e hubavo ne6to,4ovek da darji na svoeto.samo 4e men pak kazvam nito se e rodil,ne znam dali 6te se rodi 4ovek,koito moje da me pou4ava ili ubejdava v ne6to.samo da te posavetvam s malko po-normalen i takti4en ton da si izrazqva6 mennieto.pojelavam ti uspeh.
Ем истината е първото ми мнение![]()
Просто приравни всички които ти се подиграваха с тези които изказаха мнение и ни нарече комплексирани и още какви ли не![]()
izvinqvam se za tova.ne trqbva 4ovek da pada na nivoto na 6epa otvorkovci,koito se podigravat i koito ne osaznavat,4e i na tqh moje da im se slu4i ne6to nepriqtno i za koeto da tarsqt mnenie ili savet.az sgre6ih i padnah na tova nivo.sorry.ina4e 6to se otnasq do parvoto ti mnenie,az sam opisal podrobnostite,prosto ne e bilopisano tq da uspee s nego,a s men.i naistina nai-vajnoto e kakvo misli tq.
Според мене това дали си първи не е чак такъв проблем![]()
mi za men e,za6toto pi4 tq taka mi kazva.nali v kraina smetka e vajno neinoto mnenie?
..еми не си ти...
ТоЧнияТ мЕрнИк е РешЕнИе нА вСеКи пр0блЕм...
neka vseki da si ima mnenie za sebe si.za men e vajno neinoto.i molq vi ne zlobeite.naistina Gospod gleda i vsi4ko na tozi svqt se vra6ta.taka 4e ako nqkoi iska da me podkrepi,6te se radvam da go pro4eta,ako samo 6te mi kazvate kolko sam jalak,4e vqrvam na momi4eto,koeto obi4am,spestete si mnenieto za sebe si.